Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νίκη… μεγάλης σημασίας για τη Βόλφσμπουργκ!

Τεράστια νίκη για τη Βόλφσμπουργκ που υποδέχθηκε την Ουνιόν Βερολίνου και πήρε το τρίποντο με 1-0.

Τεράστια νίκη για τη Βόλφσμπουργκ που υποδέχθηκε την Ουνιόν Βερολίνου και πήρε το τρίποντο με 1-0.

BUNDESLIGA – 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: 1-0

Γήπεδο: Volkswagen Arena

Τεράστια νίκη για τη Βόλφσμπουργκ που υποδέχθηκε την Ουνιόν Βερολίνου και πήρε το τρίποντο με 1-0. Οι «λύκοι» με αυτή τη νίκη συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία και πλέον βρίσκονται στη δεύτερη θέση!

Η Βόλφσμπουργκ είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 7′ με τον Μεχμέντι να κάνει ωραία ενέργεια και σουτ που απέκρουσε ο Γκίκεβιτς. Τρία λεπτά αργότερα Ζοάο Βίκτορ και Στέφεν συνεργάστηκαν ωριαία με τον τελευταίο να γυρίζει για τον Μεχμέντι που για λίγο δεν έφτασε την μπάλα ώστε να την στείλει στα δίχτυα του Γκίκεβιτς. Στο 15′ η Ουνιόν είχε την πρώτη της ευκαιρία με σουτ του Μπέκερ που πέρασε λίγο έξω. Στο 31′ οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία με τον Μπέκερ αλλά ο Στέφεν έδιωξε πάνω στη γραμμή! Στο 38′ νέα ευκαιρία για την Ουνιόν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντρίχ που πέρασε λίγο έξω.

Στο 52′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Βόλφσμπουργκ κέρδισε πέναλτι με τον Βέγκοστ αλλά μετά από έλεγχο του VAR, ο διαιτητής το πήρε πίσω. Στο 69′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπρέκαλο να περνά ωραία για τον Βέγκοστ που πλάσαρε ωραία για το 1-0. Στο 86′ νέα ευκαιρία για τη Βόλφσμπουργκ με σουτ του Άρνολντ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γκίκεβιτς.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Πέρβαν, Νότσε, Γουίλιαμ, Γκιλαβογί, Μπρούμα, Τισεράρντ, Στέφεν (90+2′ Γκέραρντ), Ζοάο Βίκτορ (83′ Κλάους), Άρνολντ, Μεχμέντι (66′ Μπρέκαλο), Βέγκοστ

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Γκίκεβιτς, Λενζ, Σλότερμπεργκ, Τριμέλ, Σούμποτιτς (86′ Μέες), Φρίντριχ, Αντρίχ, Γκέντερ (77′ Ούγια), Μπέκερ (72′ Ινγκβάρστεν), Άντερσον, Μπάτλερ

Διαβάστε επίσης

Back to top button