Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Τα φώτα στο Καμπ Νόου

Οι στοιχηματικές επιλογές της ημέρας του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές της ημέρας του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στις 22:00 για τον 6ο όμιλο Μπαρτσελόνα – Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι είναι πρώτη στον όμιλο με 8 βαθμούς σε 6 παιχνίδια με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες και συντελεστή τερμάτων μόλις στο 4-2 παρά πολύ χαμηλά για τα δεδομένα των Καταλανών αλλά η Μπαρτσελόνα φέτος δεν είναι σε καμία περίπτωση η ομάδα των προηγούμενων χρόνων.

Η Ντόρτμουντ κλασική με τα σκαμπανεβάσματα της στο πρωτάθλημα με βαθμούς πεταμένους με υποδεέστερες ομάδες συνήθως. Όμως στο Champions League είναι πιο σοβαρή και σταθερή σε σχέση με το πρωτάθλημα. Είναι δεύτερη στον όμιλο με 7 βαθμούς σε 4 παιχνίδια με 2 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Σκοράρει και δέχεται εύκολα γκολ όπως συνηθίζει άλλωστε με συντελεστή τερμάτων 5-4.

Με την Ιντερ να παίζει με την σκληροτράχηλη Σλάβια στην Πράγα η Ντόρτμουντ ελπίζει σε στραβοπάτημα της Ίντερ αλλά ούτως ή άλλος χρειάζεται τουλάχιστον έναν βαθμό στο Κάμπ Νου για να μην χρειαστεί να παίξει τα ρέστα της στο τελευταίο παιχνίδι με την Σλάβια Πράγας στο Signal Iduna Park. Επιλογή στην αναμέτρηση το 1Χ & OVER 2.5 στο 1.75

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Επίσης στις 22:00 για τον ίδιο όμιλο στην Πράγα, Σλάβια Πράγας – Ίντερ. Η ομάδα του Μιλάνου πηρε την νίκη στο τελευταίο παιχνίδι για την Serie A απέναντι στην Τορίνο εκτός έδρας με 3-0 και πηγαίνει με Καλή ψυχολογία στην Πράγα αν και στο τελευταίο ηττηθηκε με ανατροπή στο Ντόρτμουντ απο την Μπορούσια με 3-2 αν και ειχε προηγηθεί με 2-0 στο ημιχρονο. Είναι στην τρίτη θέση του ομίλου με 4 βαθμους σε 6 παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων 6-6.

Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την Μπαρτσελόνα και αν οι Καταλανοί δεν πάρουν τους τρείς βαθμούς σήμερα απέναντι στην Ντόρτμουντ δεν θα είναι αδιάφοροι. Η Σλάβια έβαλε δύσκολα σε Ίντερ και Μπαρτσελόνα αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω μένοντας στους 2 βαθμούς από τις ισοπαλίες με Ιντερ στην πρώτη αγωνιστική και Μπαρτσελόνα στο Κάμπ Νου. Εύκολα ή δύσκολα η Ιντερ θα πάρει αποτέλεσμα από την αναμέτρηση, είναι ποιοτικά ανώτερη σε ρόστερ αλλά έχει και στον πάγκο έναν κορυφαίο σύγχρονο προπονητή. Επιλογή το 2Χ & ΟVER 1.5 στο 1.75.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΥΑΔΑ

22:00 | Μπαρτσελόνα – Ντόρτμουντ

1Χ & OVER 2.5 (1.75)

22:00 | Σλάβια Πράγας – Ίντερ

2Χ & ΟVER 1.5 (1.75)

Διαβάστε επίσης

Back to top button