ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τα λάθη και τα κλεψίματα της Λαμίας… στις ανούσιες τελικές φάσεις του Άρη!(pic)

Ο αγώνας Άρης - ΠΑΣ Λαμία σε αριθμούς...

Ο αγώνας Άρης – ΠΑΣ Λαμία σε αριθμούς…

Για την 12η αγωνιστική της SuperLeague 1 ο Άρης υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Λαμία με τον οποίο ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Τα γκολ για τις δύο ομάδες πέτυχαν οι Τουράμ στο 16΄και ο Λάρσον στο 32΄.

Τώρα, λίγες ημέρες μετά τον αγώνα θα ρίξουμε μία ματιά στα στατιστικά του ματς τα οποία αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Η ομάδα του Άρη, σε 93΄αγώνα δημιούργησε 22 τελικές προσπάθειες τις οποίες όπως όλοι γνωρίζετε μόνο τη μία κατάφερε να ολοκληρώσει σωστά, έχοντας 8 σουτ εντός της μεγάλης περιοχής και 12 εκτός!

Από την άλλη τώρα, η Λαμία είχε 1 σουτ εντός της περιοχής και αυτό ήταν το γκολ του Τουράμ. Οι παίκτες του ΠΑΣ συνολικά είχε 5 τελικές προσπάθειες από τις οποίες οι 3 ήταν σουτ εκτός περιοχής.

Ένα στατιστικό που θα πρέπει να σταθούμε και για τις δύο ομάδες είναι τα λάθη! Αμφότερες οι σύλλογοι είχαν από 52 λάθη κάτι που σημαίνει πως η ποιότητα του αγώνα δεν ήταν και αρκετά καλή! Αυτό βέβαια ήταν προς συμφέρον του ΠΑΣ Λαμία.

Επίσης, ένα ακόμη στατιστικό που ξεχωρίζει για τη Λαμία ήταν η καλή αμυντική λειτουργία της, η οποία ήρθε μέσα από 9 αποκρούσεις, 23 επεμβάσεις και 44 κλεψίματα!

Τέλος, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και τα 31 γεμίσματα της γηπεδούχου ομάδας, από τα οποία μόλις τα 4 ήταν επιτυχημένα!

Διαβάστε τα στατιστικά αναλυτικότερα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button