ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κάνει ροτέισον με Ολυμπιακό… και τα δίνει όλα με ΑΕΛ!

Ο ΠΑΣ Λαμία, όπως κι΄άλλες ομάδες, έκανε τον Ιανουάριο την δική του «κοιλιά» στο πρωτάθλημα... αλλά πλέον οφείλει να τα αφήσει όλα πίσω και να κοιτάξει μόνο μπροστά!

Για πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1, αγνοεί τη νίκη ο ΠΑΣ Λαμία, με την ομάδα της Φθιώτιδας να κάνει τη δική της «κοιλιά».

Υπάρχει βέβαια εξήγηση, καθώς ο Ιανουάριος ήταν ο χειρότερος μήνας για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, με πολλά, συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια.

Από αυτά, η Λαμία πήρε μία νίκη εκτός έδρας με 0-1 σκορ στην έδρα του Πανιωνίου (17η αγωνιστική), γνώρισε την ήττα με 0-4 από τον Ολυμπιακό εντός έδρας (18η αγωνιστική), έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα του Παναιτωλικού με 1-1 (19η αγωνιστική), έχασε στο ΔΑΚ από τον ΠΑΟΚ με 0-1 (20η αγωνιστική), ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ενώ το Σάββατο ηττήθηκε με 1-0 σκορ από τον ΝΠΣ Βόλος (22η αγωνιστική).

Η κούραση σε συνδυασμό με την έλειψη ποδοσφαιριστών στον πάγκο, έτσι ώστε να δώσει ανάσες ο Μάντζιος σε παίκτες που έχουν τραβήξει κουπί φέτος… έφεραν και τις ήττες εντός και εκτός αλλά και τους χαμένους βαθμούς στα τελευταία λεπτά σε αγώνες όπως αυτός του Αγρινίου και με τον Αστέρα.

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό!

Τώρα, η Λαμία καλείται καλώς ή κακώς να αφήσει πίσω της όλα τα άσχημα αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις και να προχωρήσει μπροστά, κοιτώντας πως θα μπορέσει να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται!

Ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος και για την προημιτελική φάση, κατά την ταπεινή μας άποψη θα πρέπει να περάσει σε δεύτερη μοίρα, μιας και δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια των «δύο καρπουζιών στην ίδια μασχάλη».

Η λογική λέει, πως αύριο θα δούμε μεγάλο ροτέισον από τον Μάντζιο, εκμετελλευόμενος και την έδρα του ΠΑΣ, αλλά και τις αναγκαστικές αλλαγές που θα έχει και ο Ολυμπιακός, με τον Πέδρο Μαρτίνς να θέλει να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας του δύσκολου πρωταθλήματος… αλλά και για τα ευρωπαϊκά ματς με την Άρσεναλ, που πλησιάζουν!

Αναμένεται να δούμε παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ είναι μία μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστούν και τα μεταγραφικά αποκτήματα, όπως ο Επασί, ο Βιγιάλμπα και ο Νιάσε που αγωνίστηκε βασικός. Από την άλλη, κατά πάσα πιθανότητα, ευκαιρίες θα πάρουν και παίκτες όπως ο Μπάχανακ, ο Σασί και ο Βλαχομήτρος που πρέπει να μπουν στην εξίσωση για να δώσουν σημαντικές ανάσες στους βασικούς.

Η «μάχη» με την ΑΕΛ!

Και όταν λέμε, ότι «δύο καρπούζια, δεν χωράνε στην ίδια μασχάλη», εννοούμε πως οι ήττες και οι ισοπαλίες των τελευταίων αγώνων για τον ΠΑΣ Λαμία, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, έχουν φέρει τους «κυανόλευκους» στην 12η θέση!

Και το ερώτημα είναι ένα! Δίνεις βάση στο Κύπελλο ή στο πρωτάθλημα;

Εμείς δεν θα απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό, αλλά θα σημειώσουμε πως έρχεται δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ, για την 23η αγωνιστική της SuperLeague 1 και η νίκη… είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!

Μία ήττα ή ακόμη και ισοπαλία κόντρα στη Λάρισα τότε τα προβλήματα αυξάνονται για τη Λαμία! Ο τρόπος για να γυρίσει η κατάσταση υπάρχει! Και το γνωρίζουν καλά ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του! Για τον λόγο αυτό, στηρίζουμε και δίνουμε το παρών σε κάθε αγώνα της ομάδας!

Διαβάστε επίσης

Back to top button