Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δύο σημεία με γκολ σε Αυστρία και Γερμανία

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2sports από τον Άρη Λιάπη στο LamiaSports.

Αρκετά κακό στοιχηματικά ήταν το σαββατοκύριακο που πέρασε καθώς έγιναν εκπλήξεις σε όλα τα πρωταθλήματα.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο η Άιντραχτ δεν κατάφερε να βάλει το γκολ της τιμής και έτσι δεν πέρασε το G/G & Over 2.5, στην συνέχεια η Χοφενχάιμ δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 1-2 καθώς έπαιζε με 10 παίχτες και έτσι ισοφαρίστηκε.

Την Κυριακή στην στην αναμέτρηση Βέρντερ- Βόλφσμπουργκ δεν πέρασε το G/G& Over 2.5 με το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση να μπαίνει στην εκπνοή. Στην συνέχεια η Σλάβια Πράγας δεν μας έκανε τον χατίρι και έτσι το παιχνίδι έμενε στο 0-0.

Αυτά τα έχει το στοίχημα, δεν πτοούμαστε όμως γιατί οι ομάδες ακόμη βρίσκουν τα πατήματα τους και είναι απόλυτος λογικό να υπάρχουν αποτυχίες. Κρατάμε καθαρό μυαλό και συνεχίζουμε με γνώμονα πάντα την σωστή διαχείριση του κεφαλαίου μας.

Συνέχεια σήμερα με δύο επιλογές από 2η κατηγορία της Γερμανίας και Αυστρία. Πιο συγκεκριμένα θα επικεντρωθούμε στις αναμετρήσεις Αούστρια Βιέννης-Αλταχ και Ντιναμό Δρέσδης- Γκρόιτερ Φιρτ.

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο και της στοιχηματικές προτάσεις στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button