Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ανακοινώθηκε το “Football Manager 2021”

Θα κυκλοφορήσει με μια μικρή καθυστέρηση.

Η Sports Interactive ανακοίνωσε πως θα έχουμε και φέτος FM με το “Football Manager 2021” να κυκλοφορεί μέσα στη χρονιά, απλά λίγο πιο αργά από το συνηθισμένο.

Οι φίλοι της σειράς είχαν αρχίσει να ανησυχούν – και με το δίκιο τους, δεν έχεις κάθε χρόνο πανδημία – όμως το studio φρόντισε να τους καθησυχάσει. Ο διευθυντής Miles Jacobson σε δήλωση του αναφέρει πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 απλά θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση (συνήθως κυκλοφορεί στις αρχές Νοεμβρίου) λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών.

“Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω σήμερα είναι πως παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στον κόσμο θα υπάρξουν νέα παιχνίδια Football Manager που θα κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά”, αναφέρει ο Jacobson στο σχετικό blog post. “Θα παραδοθούν λίγο αργότερα από το αρχικό μας πλάνο αλλά θα έχουν μερικά ιδιαίτερα δυνατά σετ από features που είχαμε αρχικά σχεδιάσει“, συμπλήρωσε.

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως φέτος θα το δούμε σε περισσότερες πλατφόρμες αλλά και πιο πολλά καταστήματα: “Τα παιχνίδια μας θα κυκλοφορήσουν σε περισσότερες πλατφόρμες και θα είναι διαθέσιμα σε περισσότερα καταστήματα από ότι στο παρελθόν όταν κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά. Όσον αφορά τα features και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας είναι κάπως νωρίς για να μιλήσουμε συγκεκριμένα. Παρακαλούμε δώστε μας λίγο χώρο και να είστε ήσυχοι πως για μια ακόμα φορά θα προσφέρουμε παιχνίδια που θα σας δώσουν εκατοντάδες ώρες ψυχαγωγίας και θα παραμείνουν τα καλύτερα value for money στην αγορά”.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες όμως να είστε σίγουροι πως το IGN Greece θα σας ενημερώσει αμέσως μόλις υπάρξει κάτι νεότερο.

Πηγή: IGN. com

Διαβάστε επίσης

Back to top button