ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Παραμένει ανοικτό του Γερολέμου»

Τι γίνεται με Γερολέμου και ΠΑΣ Λαμία;

Ο Γιάννης Γερολέμου είναι ένας ποδοσφαιριστής που “έπαιξε” το προηγούμενο διάστημα στα μεταγραφικά της Λαμίας ωστόσο η περίπτωση του έχει….βαλτώσει για την ομάδα μας, η οποία όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ θα κινηθεί για μια, το πολύ δυο μεταγραφές.

Η ενίσχυση στον άξονα αποτελεί επιτακτική ανάγκη αφου εκεί δημιουργείται κενό με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αν έρθει θα είναι με την μορφή δανεισμού, να αποτελεί μια αξιόλογη περίπτωση τόσο από οικονομικής πλευράς όσο και από αγωνιστικής…

Οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, η περίπτωση του Γερολέμου έμεινε στάσιμη και το lamiara.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ του, προκειμένου να αλιεύσει οποιαδήποτε πληροφορία…

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής λοιπόν και νυν μάνατζερ, Αλεξ Ντα Σίλβα μίλησε εκ μέρος του πελάτη του, για το πως έχουν «κυλίσει» τα πράγματα μέχρι στιγμής στην υπόθεση αυτή.

Πηγή φωτο: shootandgoal.com

Αρχικά να αναφέρουμε πως το ενδιαφέρον της Λαμίας για τον ποδοσφαιριστή ήταν 100% υπαρκτό και λέμε ήταν, διότι έκτοτε, οι δυο πλευρές δεν έχουν επικοινωνήσει εκ νέου….

Η πλευρά της Λαμίας τσέκαρε εδώ και αρκετό καιρό τον ποδοσφαιριστή, προσεγγίζοντας την πλευρά του προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του.

Τόσο η πρόθεση της διοίκησης όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι να δοθεί δανεικός, αφού ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του για την τρέχουσα τουλάχιστον αγωνιστική σεζόν…

“Στη Κύπρο καταστρέφεται η καριέρα του αφου δεν υπολογίζεται, αν και θεωρείται κατά γενική ομολογία μεγάλο ταλέντο” ήταν τα λόγια του…

Ωστόσο οι συνομιλίες ανάμεσα στις δυο πλευρές έμειναν εκεί. Ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε τον μάνατζερ του για το ενδιαφέρον της Λαμίας, ωστόσο ο ίδιος, όπως τουλάχιστον υποστήριξε μιλώντας στο Lamiara.gr προσπαθησε να επικοινωνήσει με την πλευρά της ομάδας μας, χωρίς όμως να βρει ανταπόκριση….

Πάντως άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει τελικά deal αν οι δυο πλευρές έρθουν σε επικοινωνία, αφού ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα κυανόλευκα τη νέα σεζόν.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα περιμένει την Λαμία αφού η περίπτωση του εξετάζεται και από άλλες ομάδες, μεταξυ των οποίων και μία από την Super league!

Διαβάστε επίσης

Back to top button