ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων Λαμία και Πέλκας!

Φαίνεται πως θα έχουμε συνέχεια στο θέμα ΠΑΣ Λαμία - Βασίλης Πέλκας και ΑΟ Τρικάλων.

Μπορεί ο Βασίλης Πέλκας να ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα των Τρικάλων και από σήμερα να βρίσκεται στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των κυανέρυθρων ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως στην Λαμία έχουν παρατήσει την περίπτωσή του….

Πριν από έναν περίπου μήνα, ήρθε στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της Λαμίας για τον Βασίλη Πέλκα των Τρικάλων.

Έναν νεαρό ποδοσφαιριστή με εξαιρετικά δείγματα γραφής στην φετινή του πορεια με την ομάδα των Τρικάλων ο οποίος έκανε “κλικ” στους ανθρώπους της ομάδας μας.

Και μπορεί εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή η υπόθεση του να έμοιαζε τελειωμένη για την Λαμία, ωστόσο υπήρξε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι με αποτέλεσμα ο ίδιος να ανανεώνει τελικά με τα Τρίκαλα και το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι οι κυανόλευκοι ενδέχεται να ασχοληθούν με την περίπτωση του τον προσεχή Γενάρη….

Ωστόσο αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ του lamiara.gr από τα Τρίκαλα, τις τελευταίες ώρες Λαμία και Πέλκας άνοιξαν εκ νέου δίαυλο επικοινωνίας προκειμένου να καθίσουν ξανά στο τραπέζι και να βρουν μια κοινή συνισταμένη στο οικονομικό φόντο….

Οριστική πρόταση προς την πλευρά του δεν υπάρχει μέχρι αυτή την ώρα, ωστόσο δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να έχουμε εξελίξεις στο θέμα….

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button