Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πέρασε από τη Νέα Σμύρνη η ΑΕΚ

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ που επικράτησε με 1-0 στη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου χάρη στο γκολ του Αραούχο στο 80o λεπτό.

Η “Ένωση” είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και απόψε κατάφερε να “αποδράσει” από την Πλατεία διά πυρός και σιδήρου.

Το 3-5-2 του Μανόλο Χιμένεθ ήταν αποτελεσματικό,αλλά τη διαφορά στο παιχνίδι την έκανε η παρουσία του Μπακασέτα στο δεύτερο ημίχρονο που έδωσε αυτό που έλειπε στην ΑΕΚ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που συνεργάστηκε με τον Αραούχο και πρόσφερε στο πιάτο το τέρμα του Αργεντινού.

Ο Αραούχο πέτυχε το τρίτο του γκολ σε αυτό το γήπεδο και έφερε προσωρινά την ΑΕΚ στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (77΄ Σαββίδης), Λάμπρου (46΄ Κάργας), Μασούντ, Γεσίλ (34΄λ.τρ. Ντουρμισάι)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς (78΄ Χριστοδουλόπουλος), Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (63΄ Γιόχανσον), Μάνταλος, Λιβάγια (67΄ Μπακασέτας), Αραούχο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button