ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έναρξη προετοιμασίας… με ερωτηματικά για τη Λαμία!

Την προετοιμασία του για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν, ξεκινά σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΣ Λαμία.

Την προετοιμασία του για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν, ξεκινά σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη, θα κάνει πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα εκτός έδρας, καθώς θα παίξει την Παρασκευή 11/9 στις 18:15 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη.

Οι παίκτες των «κυανόλευκων» μετά το δύσκολο Σαββατοκύριακο που είχαν με δύο φιλικά back ot back, τη Δευτέρα ξεκουράστηκαν όμως πλέον «βάζουν πλώρη» για τη Θεσσαλονίκη!

Έτσι λοιπόν, σήμερα το απόγευμα ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της πρεμιέρας, με τον Πετράκη να έχει ορισμένα προβλήματα να αντιμετωπίσει!

Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος θα είναι εκτός μάχης, καθώς όπως σας ενημερώσαμε το Σάββατο 5/9, ο Έλληνας γκολκίπερ έχει σπάσει το δάχτυλο του χεριού του, πράγμα που δεν του επιτρέπει να προπονηθεί! Άρα, γνωρίζουμε ήδη πως ο Ντέβις Επασί θα είναι κάτω από τα δοκάρια της Λαμίας!

Εκτός επίσης θα είναι και ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος δεν κατάφερε να λάβει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι στο Καρπενήσι, ενώ η γενικά η επιστροφή του θα αργήσει!

Τέλος, ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Μιγκέλ Μπιανκόνι στο ματς με τον Άρη. Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ, μετά τον τραυματισμό που είχε στη φτέρνα από το ματς των play out με τον Πανιώνιο δεν έχει καταφέρει να επανέλθει πλήρως ενώ έχασε όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.

Αν και έπαιξε στο ματς της Κυριακής με τον Ιωνικό, φάνηκε να είναι εκτός φόρμας, χωρίς να έχει καθόλου αγωνιστικό ρυθμό πράγμα που ίσως τον αφήσει εκτός σχεδίων του προπονητή της Λαμίας!

Από την άλλη, κανονικά θα βρίσκεται στις επιλογές του Πετράκη, ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, ο οποίος είχε άδεια τις προηγούμενες ημέρες καθώς έγινε μπαμπάς!

Κατά τα άλλα δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάποιο άλλο θέμα τραυματισμού!

Διαβάστε επίσης

Back to top button