ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Γιώργου Πετράκη

Ο πρώτος επίσημος αγώνας του ΠΑΣ Λαμία για τη σεζόν 2020-2021 πλησιάζει και το LamiaSports θα προσπαθήσει να προσεγγίσει μία πιθανή ενδεκάδα για τον αγώνα κόντρα στον Άρη.

Ο πρώτος επίσημος αγώνας του ΠΑΣ Λαμία για τη σεζόν 2020-2021 πλησιάζει και το LamiaSports θα προσπαθήσει να προσεγγίσει μία πιθανή ενδεκάδα για τον ματς κόντρα στον Άρη.

Από την αρχή της προετοιμασίας και των πρώτων φιλικών αγώνων, σας είχαμε τονίσει πως το σχήμα που θα αγωνίζεται φέτος ο ΠΑΣ Λαμία, θα είναι το 4-4-2.

Είναι το αγαπημένο του Πετράκη και όπως αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα και την εικόνα των φιλικών, έχει καταφέρει ο Κρητικός κόουτς να το εφαρμόσει σωστά με τους ποδοσφαιριστές να έχουν καταλάβει τους ρόλους τους αλλά και την τακτική της ομάδας!

Τώρα, όσο αφορά την ενδεκάδα γνωρίζουμε πάνω κάτω ποιοι ποδοσφαιριστές και φέτος θα «πάρουν στις πλάτες τους» τον ΠΑΣ Λαμία. Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα που θα βρεθεί αντιμέτωπη σήμερα με τον Άρη.

Στο τέρμα, από τη στιγμή που λείπει ο Θεοδωρόπουλος, ο Επασί είναι αυτός που παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα, ο μοναδικός που θα αλλάξει σε σχέση με πέρυσι είναι ο αριστερός μπακ. Ο Βάντερσον αποχώρησε, ο Σαραμαντάς ήρθε και παίρνει τη θέση του ακραίου αμυντικού. Δεξιά, θα είναι ο Σκόνδρας ενώ το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Αντέτζο και ο Βύντρα.

Στον χώρο του κέντρου θα έχουμε δύο καθαρά αμυντικά χαφ! Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Ντάνι Μπεχαράνο και Ιμπραχίμα Νιάς. Στα άκρα του κέντρου, ο Βασιλόγιαννης θα αγωνιστεί δεξιά, ενώ ο Βιγιάλμπα στα αριστερά. Ο Αργεντινός, εκτός από τον ρόλο του εξτρέμ, θα έχει και αυτόν του οργανωτή, πράγμα που είδαμε αρκετές φορές στα φιλικά παιχνίδια.

Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης, ο Λάζαρ Ρόμανιτς θα είναι από τη μία και από την άλλη ο Τάσος Καραμάνος!

Διαβάστε επίσης

Back to top button