Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οριστικό: Στη Γ’ Εθνική Πανιώνιος και Πλατανιάς

Την παρουσία Πλατανιά και Πανιωνίου στη Γ' Εθνική και την τροποποίηση της προκήρυξης της Σούπερ Λιγκ 2 για τη διαδικασία ανόδου επιβεβαίωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Την παρουσία Πλατανιά και Πανιωνίου στη Γ’ Εθνική και την τροποποίηση της προκήρυξης της Σούπερ Λιγκ 2 για τη διαδικασία ανόδου επιβεβαίωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Την παρουσία Πλατανιά και Πανιωνίου στη Γ’ Εθνική και τη διαδικασία ανόδου στη Football League επιβεβαίωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη σημερινή της συνεδρίαση.

Παράλληλα, αποδέχθηκε την εισήγηση για τροποποίηση της προκήρυξης της Super League 2 σε ό,τι αφορά την άνοδο. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η άνοδος της πρωταθλήτριας και μπαράζ ανάμεσα στον δεύτερο της κατάταξης και τη 13η ομάδα της Super League 1.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA και UEFA κ. Πετρ Φούσεκ. Η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Απεδέχθη την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για τροποποίηση της προκήρυξης της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, αναφορικά με την διαδικασία ανόδου στη Super League 1. Η τροποποίηση προβλέπει απευθείας προαγωγή της πρωταθλήτριας ομάδας, ενω ο 2ος της κατάταξης θα δώσει αγώνες μπαράζ με την 13η ομάδα της Super League 1. Το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα της Super League 2 θα εγκριθεί μόλις εναρμονιστεί με το αντίστοιχο της Super League 1 και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button