Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μουνάφο: «Παραλίγο να χάσουμε το ματς»

Ο αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης, Χουάν Μουνάφο, εστίασε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμία (21/11)

Ο αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης, Χουάν Μουνάφο, εστίασε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμία (21/11)

Στο κακό ξεκίνημα του Αστέρα Τρίπολης στο δεύτερο ημίχρονο του σημερινού (21/11) εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 1, εστίασε στις δηλώσεις που έκανε μετά την αναμέτρηση ο Χουάν Μουνάφο. Ο αρχηγός των φιλοξενούμενων τόνισε ότι στο σημείο εκείνο της συνάντησης οι παίκτες της ομάδας του έχασαν το μυαλό τους, με αποτέλεσμα να γυρίσουν το σκορ οι γηπεδούχοι και να διαμορφωθεί το τελικό 2-2.

Μιλώντας στη NOVA δήλωσε ο Μουνάφο: “Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Μπορεί να μην δημιουργήσαμε καθαρές ευκαιρίες για γκολ, όμως, στεκόμασταν καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε γρήγορο γκολ με πέναλτι και μετά χάσαμε το μυαλό μας. Παραλίγο να χάσουμε το ματς εξαιτίας αυτού”.

Ερωτώμενος για την αγωνιστική απραξία των προηγούμενων ημερών και πόσο αυτή μπορεί να επηρέασε την ομάδα, απάντησε: “Σίγουρα μας επηρέασε η διακοπή. Χάσαμε το ρυθμό μας. Αυτό, όμως, το έπαθε και η Λαμία, όχι μόνο εμείς. Θέλαμε πολύ τη νίκη στο ματς. Αν δεν δινόταν το πέναλτι στην αρχή του β’ ημιχρόνου σε βάρος μας, μπορούσαμε να την πάρουμε”.

πηγή:Novasport.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button