ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Κατσίκας ο εκλεκτός για την άμυνα της Λαμίας!

Στο πρόσωπο του Γιώργου Κατσικά, άλλοτε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει βρει τον εκλεκτό για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής ο ΠΑΣ Λαμία. #SuperLeague1 #ΠΑΣ_Λαμία #μεταγραφές #άμυνα

Στο πρόσωπο του Γιώργου Κατσικά, άλλοτε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει βρει τον εκλεκτό για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής ο ΠΑΣ Λαμία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “starsports” το οποίο επιβεβαιώνεται στο έπακρο και από το ρεπορτάζ του “Τρίο Μπελκάντο”, ο Γιώργος Κατσικάς θα έρθει στη Λαμία για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Κατσικάς, έμεινε ελεύθερος από την Ντιναμό Μπρεστ το περασμένο καλοκαίρι και είναι έτοιμος για τον επαναπατρισμό του με την Λαμία να είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Το δημοσίευμα του starsports.gr αναφέρει:

Ο ΠΑΣ Λαμία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιώργου Κατσικά. Ο 29χρονος αμυντικός κατέκτησε το πρωτάθλημα Λευκορωσίας με τα χρώματα της Ντιναμό Μπρεστ.

Ο Κατσικάς, μετά από μία σχεδόν πενταετία στο εξωτερικό, σκέφτεται τον επαναπατρισμό του και η Λαμία αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έχει ακόμη αγωνιστεί σε Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου, ΠΑΟΚ, Τβέντε (Ολλανδία), Έσμπιεργκ (Σουηδία) και Ντιναμό βουκουρεστίου (Ρουμανία).

Υπήρξε διεθνής στις μικρότερες εθνικές ομάδες Νέων (2009) και Ελπίδων (2010-2012).

Διαβάστε επίσης

Back to top button