Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Απόλυτη η Άρσεναλ, ισοπαλία πρόκρισης για τη Μόλντε

Η Άρσεναλ πέρασε με 4-2 από την έδρα της Ντάνταλκ κι έκανε το 6Χ6 ενώ η Μόλντε πήρε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Ραπίντ και τσέκαρε εισιτήριο για τους «32»

Η Άρσεναλ πέρασε με 4-2 από την έδρα της Ντάνταλκ κι έκανε το 6Χ6 ενώ η Μόλντε πήρε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Ραπίντ και τσέκαρε εισιτήριο για τους «32»

EUROPA LEAGUE-2ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΤΑΝΤΑΛΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ: 2-4

Γήπεδο: Aviva Stadium

Το 6Χ6 έκανε η Άρσεναλ, που κέρδισε με 4-2 στην έδρα της Ντάνταλκ.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Πεπέ σέντραρε από αριστερά αλλά ο Γουΐλοκ αστόχησε από κοντά και στο 12’ ο Ενκετιά πίεσε ψηλά, έκλεψε από τον Μπόλι, απέφυγε και τον Ρότζερς κι έκανε το 0-1 σε κενό τέρμα. Και μάλιστα στο 18ο λεπτό ο Ελνενί με απίθανο σουτ από 30 περίπου μέτρα, έκανε το 0-2. Το ματς είχε φοβερό ρυθμό και στο 22ο λεπτό ο Φλόρες άλλαξε όμορφα με τον Ντάφι και με διαγώνιο σουτ από δεξιά έκανε το 1-2.

Στο 35’ ο Ρότζερς έσωσε σε κόρνερ μετά από σουτάρα του Σέντρικ, όπως έκανε και στο 421’ σε σουτ του Μέιτλαντ Νάιλς και στο 45’ο Λίαχι κατέβασε στην περιοχή κι έκανε το σουτ από κοντά αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς της Άρσεναλ και πέρασε λίγο έξω.

Στο 51ο λεπτό ο Ντάφι αστόχησε από ιδανικό σημείο με πλασέ, ενώ στο 63’ ο Ρότζερς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπαλογκάν αλλά στο 67’ ο Γουΐλοκ έκανε όμορφη ενέργεια στο πέναλτι και σούταρε για το 1-3. Και στο 80ο λεπτό ο Πεπέ έβγαλε κάθετα στον Μπαλογκάν που με δεξί πλασέ από αριστερά έκανε το 1-4.

Η Ντάνταλκ μείωσε στο 85ο λεπτό με όμορφη γυριστή κεφαλιά του Οαρέ.

ΝΤΑΝΤΑΛΚ: Ρότζερς, Οαρέ, Μπόιλ (46’ Γκάρτλαντ), Κλίαρι, Σιλντς, Γκάνον (53’ Μάουντνεϊ), Φλόρες, Λίαχι, ΜακΕλένεϊ(77’ Βάιν), Ντάφι (77’ Τσόλοβιτς), ΜακΜίλαν (54’ Κέλι)

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ρούναρσον, Σέντρικ, Μουστάφι, Πάμπλο Μάρι, Τσέιμπερς, Ελνενί, Μέιτλαντ Νάιλς, Σμιθ Ρόου (77’ Κοτρέλ), Γουΐλοκ, Ενκετιά, Πεπέ.

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΜΟΛΝΤΕ: 2-2

Γήπεδο: AllianzStadion

Ισοπαλία πρόκρισης (2-2) πήρε Μόλντε στην έδρα της Ραπίντ και μαζί και την πρόκριση. Στο 2ο λεπτό το σουτ του Κνασμίλνερ έξω από την περιοχή, πέρασε ελάχιστα έξω και στο 4’ ο Γκάρτλερ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Βολφ Έικρεμ. Και στο 12ο λεπτό ο Τζέιμς τροφοδότησε τον Βολφ Έικρεμ στο ύψος του πέναλτι κι εκείνος άδειασε τον αντίπαλο του και με άψογο σουτ έκανε το 0-1.

Στο 37ο λεπτό ο Λίντε είπε όχι σε σουτ του Ριτσμάιερ έξω από την περιοχή αλλά στο 43’ ο ίδιος παίκτης με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

Ωστόσο, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της επανάληψης, ο Άουρσνες βρήκε στο πέναλτι τον Βολφ Έικρεμ κι εκείνος πλάσαρε με τη μία για το 1-2.

Στο 49’ το σουτ του Γκρέγκερσεν πέρασε μόλις έξω και στο 53’ ο Λίντε είπε όχι σε σουτ του Φούντα ενώ στο 57’ ο Μπρίνχιλντσεν έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Ραπίντ αλλά αστόχησε.

Στο 70ο λεπτό το σουτ του Φούντα κόντραρε στον Έλινγκσεν και πέρασε μόλις έξω όπως και το πλασέ του Χουσαΐν στο 76’ και στο 90’οΙμπραΐμογλου έκανες το 2-2 με μακρινό σουτ.

ΡΑΠΙΝΤ: Γκάρτλερ, Στόικοβιτς, Χόφμαν, Μπάρατς, Ούλμαν, Γκράχοβατς, Ριτσμάιερ (60’ Ιμπραΐμογλου), Σικ, Κνασμίλνερ (46’ Φούντας), Αρασέ (46’ Ντεμίρ), Κάρα (75’ Κιταγκάβα)

ΜΟΛΝΤΕ: Λίντε, Ρίσα, Σίνιαν, Γκρέγκερσεν, Πέντερσεν, Έλινγκσεν, Όρσνες, Μπρίνχιλντσεν (57’ Ομοϊχουάνφο), Βολφ Έικρεμ (57’ Χουσαΐν), Χέσταντ (45’ Κνούντζον), Τζέιμς (85’ Βίνγκο)

Διαβάστε επίσης

Back to top button