ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Lamiahools: “Ζητούμε την άμεση απομάκρυνση του Μπάμπη Τεννέ” (Φωτογραφία)

Νέα ανακοίνωση από τους οργανωμένους φίλους του ΠΑΣ Λαμία.

Νέα ανακοίνωση από τους οργανωμένους φίλους του ΠΑΣ Λαμία.

Ανακοίνωση με την οποία ζητούν την άμεση αποχώρηση του Μπάμπη Τεννέ εξέδωσαν οι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία, μέσω της σελίδας τους στο Instagram “lamiahools”.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Το είπαμε μία, το είπαμε δύο, το είπαμε εκατό φορές και μάλλον δεν θέλετε να το ακούσετε. Παίρνουμε μηνύματα που λένε “μάγκες πείτε ότι θέλετε αρκεί να μην βρίζετε”. Το πράγμα αλλάζει από εδώ και πέρα, έχουμε το κάθε δικαίωμα να σας βρίζουμε, πληρώνεστε και δεν κάνετε τίποτα.

Ευχαριστούμε τον κύριο Πανουργιά όλα αυτά τα χρόνια και τα λεφτά που πρόσφερε, αλλά είναι καιρός να φύγει (όπως λέει κάθε καλοκαίρι) και να δώσει την ομάδα σε κάποιον που μπορεί να την βοηθήσει οικονομικά.

Επίσης ξαναζητούμε την άμεση αποχώρηση του κυρίου Μπάμπη Τεννέ. Όσον αφορά τους παίκτες, τους ενημερώνουμε ότι του χρόνου θα παίζουμε με το Λιανοκλάδι, οπότε δεν χρειάζεται να ανησχυούν για μισθούς κλπ. Θα μαζέψουμε εμείς λεφτά να πληρωθούν όλοι.

Μόνο ντροπή φέτος! Δεν είστε Λαμία, είστε μια εταιρία που λέγεται ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964. Η ΛΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΕΧΕΙ ΛΑΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ»!

Διαβάστε επίσης

Back to top button