FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τo πέναλτι “φάντασμα” και η ανακοίνωση αποχώρησης

Κατά την περίοδο 2014-2015 ο Πας Λαμία είχε έρθει αντίπαλος με την  Κέρκυρα για την 27η αγωνιστική της Football League.

Ήταν η χρονιά που οι “Φαίακες” είχαν κερδίσει την άνοδο στην Super League και ο ΠΑΣ Λαμία τερμάτισε τελικά στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι στην Κέρκυρα ήταν άκρως συναρπαστικό και με πολλές εκπλήξεις. Οι “κυανόλευκοι” είχαν προηγηθεί 0-2 με τα γκολ του Πίντο (19′) ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ, με τον Βραζιλιάνο να δημιουργεί και το δεύτερο τέρμα πασάροντας στον Νατσιόπουλο που διπλασίασε τα τέρματα για τον ΠΑΣ.

Το παιχνίδι όμως πήρε άσχημη τροπή για τους “κυανόλευκους” που είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Χαρακτηριστικό είναι το πέναλτι που δίνεται στον Κόντο με τον διαιτητή να..βλέπει παράβαση. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Γκόμες στο 32′ 1-2.

Η ισοφάριση ήρθε και πάλι από την άσπρη βούλα με τον Κόντο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να φέρνει το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους μετά την αποβολή του Λεάντρο, με την Κέρκυρα να κάνει το 3-2 στο 71ο λεπτό με τον Φάμπιο να μπαίνει και να σκοράρει..από τον πάγκο καθώς είχε μόλις περάσει στο παιχνίδι.

Άξιο μνημόνευσης είναι ωστόσο και η ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία μετά το τέλος της αναμέτρησης που γνωστοποιούσε την αποχώρηση των “κυανόλευκων” από το πρωτάθλημα. Θυμηθείτε την ανακοίνωση-δήλωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου που..είχε ταράξει τα νερά του πρωταθλήματος.

«Ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανακοινώνει ότι η Π.Α.Ε Λαμία αποχωρεί από το πρωτάθλημα.Κύριοι της Κ.Ε.Δ. να χαίρεστε το πρωτάθλημα και τους διαιτητές σας».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button