Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σπουδαίο διπλό για τον Ιωνικό!

Νικηφόρα πέρασε από την Κρήτη και το Ηράκλειο ο Ιωνικός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της Super League 2.

Νικηφόρα πέρασε από την Κρήτη και το Ηράκλειο ο Ιωνικός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της Super League 2.

Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Super League 2 ο Ιωνικός, ο οποίος έφυγε από το Παγκρήτιο με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού ήταν αυτό, το οποίο μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και μόλις στο 6΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με κεφαλιά του Κάστρο.

Έπειτα από το τέρμα της ομάδας της Νίκαιας ακολούθησαν επεισόδια στις εξέδρες του Παγκρητίου , ανάμεσα σε ανθρώπους του Εργοτέλη και οπαδούς του Ιωνικού, κάτι που είχε σαν συνέπεια να χρειαστεί η παρέμβαση της Αστυνομίας προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στο αγωνιστικό σκέλος έπειτα από το γκολ των φιλοξενούμενων, η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρει με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Στο β΄ μέρος οι Κρητικοί μπήκαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά και στο 51΄ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, η εκτέλεση φάουλ όμως του Σερβιλάκη αντί για τα δίχτυα της εστίας του Αναγνωστόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ, η καθεμιά για διαφορετικούς λόγους.

Ωστόσο ο Εργοτέλης ήταν αυτός που στο 84΄ έφτασε και πάλι κοντά στο να κάνει το 1-1, η κεφαλιά όμως του Μπουτσάκη, όπως έγινε και στην εκτέλεση φάουλ του Σερβιλάκη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των Πειραιωτών. Στο 96΄ ο Εργοτέλης είχε μία ακόμα καλή στιγμή στο ματς, προκειμένου να σκοράρει ο Αναγνωστόπουλος όμως απέκρουσε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Μαζουλουξή, με το 0-1 να διατηρείται ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης (80′ Μπότε), Νεράλ (70′ Κατσούρρι), Μπάτζιος, Πέιος, Τσέλιος, Μαζουλουξής, Αμπντουλαχί (70′ Μπουτσάκης), Πατρινός (63′ Κόνραντ), Κωστανάσιος (80′ Ποζατζίδης), Μανουσάκης.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Κύργιας, Φουρλάνος, Ομάρ, Κόρμπος, Γκοτσούλιας, Ρόλε (80′ Τιεντσέ), Μπρίτο (59′ Ματσούκας, 90’+2′ Σινγκ), Μάναλης (90’+2′ Τσιριγώτης), Κάστρο.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button