Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Παραμένει «ανοιχτό» του Σεμέδο, έπονται οι αποχωρήσεις

Ο Ολυμπιακός... μαγειρεύει προτού πεινάσει και οι τελευταίες πινελιές στο ρόστερ μπαίνουν την στιγμή που παραμένει «ανοιχτή» η αποχώρηση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Ολυμπιακός… μαγειρεύει προτού πεινάσει και οι τελευταίες πινελιές στο ρόστερ μπαίνουν την στιγμή που παραμένει «ανοιχτή» η αποχώρηση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Η επικείμενη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δίνει την λύση που έψαχνε ο Ολυμπιακός για να καλυφθεί μία ακόμη θέση στα στόπερ σε περίπτωση που αποχωρήσει ένας εκ των Σεμέδο και Σισέ, οι οποίοι βρίσκονται στα… ραντάρ ομάδων του εξωτερικού.

Σύμφωνα με την Real, οι Πειραιώτες εστιάζουν και στην απόκτηση ενός δεξιού μπακ, καθώς ο Ραφίνια βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με συλλόγους από το εξωτερικό και ο Ντρέγκερ δεν έχει εντυπωσιάσει τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ δεν θα έπρεπε να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο προσθήκης ενός ακόμα εξτρέμ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επόμενες μέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και ειδικά από την στιγμή που στο ρόστερ υπάρχουν περουσιακά στοιχεία που μπορούν να φέρουν άκρως ελκυστικές προτάσεις.

Πηγή:  SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button