ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πίτκας: “Παρακολουθώ τη Λαμία / Ελπίζουμε σε ευχάριστα νέα την Παρασκευή! “

Για το πρωτάθλημα της Football League το οποίο ακόμη δεν έχει ξεκινήσει, την αδιαφορία της πολιτείας για τις χαμηλότερες κατηγορίες αλλά και την προσπάθεια της Λαμίας για την παραμονή μίλησε στο Ράδιο Λαμία και την εκπομπή "Τρίο Μπελκάντο" ο ποδοσφαιριστής της Ρόδου, Βαγγέλης Πίτκας. #slgr1 #football_league #Βαγγέλης_Πίτκας #Ράδιο_Λαμία #Τρίο_Μπελκάντο

Για το πρωτάθλημα της Football League το οποίο ακόμη δεν έχει ξεκινήσει, την αδιαφορία της πολιτείας για τις χαμηλότερες κατηγορίες αλλά και την προσπάθεια της Λαμίας για την παραμονή μίλησε στο Ράδιο Λαμία και την εκπομπή “Τρίο Μπελκάντο” ο ποδοσφαιριστής της Ρόδου, Βαγγέλης Πίτκας.

Ο 37χρονος πορτιέρο, μίλησε για τις δυσκολίες της κατηγορίας και στάθηκε στο γεγονός πως θα είναι δύσκολη η επιστροφή (αν και όταν αυτή αποφασιστεί) για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι σε αναστολή από το φθινόπωρο και θα πρέπει να παίξουν τόσα παιχνίδια αλλά και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Επίσης δεν ήταν δυνατό να μη  αναφερθεί και στην Λαμία εκφράζοντας την πεποίθησή του πως στο τέλος θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

“Δεν ξεκίνησε καλά η Λαμία αλλά τελευταία έχει μια ανοδική πορεία και θεωρώ ότι θα καταφέρει στο τέλος να σώσει την κατηγορία. Και το εύχομαι αυτό γιατί αποτελείται από μία διοίκηση η οποία κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να έχει. Προσφέρει πολλά και είναι ένα υγιές σωματείο. Είναι κρίμα μια τέτοια ομάδα να πέσει. Θέλω να πιστεύω ότι θα σωθεί στο τέλος.” δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακούστε τη συνέντευξή του

Διαβάστε επίσης

Back to top button