ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από το ανύπαρκτο πέναλτι με την ΑΕΚ… στο διπλό της Νέας Σμύρνης (vids)

Ο Αριστείδης Βάτσιος ορίστηκε να διευθύνει τον πρώτο αγώνα για την 7η φάση του Κυπέλλου Ελάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο Αριστείδης Βάτσιος ορίστηκε να διευθύνει τον πρώτο αγώνα για την 7η φάση του Κυπέλλου Ελάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Λαμία.

Χθες έγιναν γνωστοί οι διαιτητές των πρώτων αγώνων της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία ξεκινάει αύριο Τετάρτη, με τον ΠΑΣ Λαμία να αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το ματς που έχει ώρα έναρξης στις 19:00 ορίστηκε να διευθύνει ο Αριστείδης Βάτσιος, ένας διαιτητής όπου για πρώτη φορά θα βρεθεί σε αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΣ, αλλά για φέτος είναι η δεύτερη φορά που «σφυρίξει» αγώνα των «κυανόλευκων».

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή:

Το πέναλτι εφεύρεση…

Ο Βάτσιος για πρώτη φορά βρέθηκε στο ίδιο γήπεδο με τη Λαμία, την πρώτη της φορά στην SuperLeague 1 και στον αγώνα που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Περιστερίου κόντρα στην ΑΕΚ. Τότε η ομάδα της Φθιώτιδας, αγωνιζόταν στο γήπεδο του Ατρομήτου, μιας και το γήπεδό του δεν ήταν έτοιμο.

Σε εκείνο το ματς, ο Βάτσιος είχε μείνει αξέχαστος στους Λαμιώτες καθώς είχε συμβάλλει τα μέγιστα στο να φτάσει η ΑΕΚ σε μία δύσκολη νίκη. Ο λόγος είναι ότι στο 81΄εφηύρε πέναλτι και κατά της Λαμίας δίνοντας την ευκαιρία στον Χριστοδουλόπουλο να ανοίξε το σκορ και να δώσει τη νίκη στην τότε ομάδα του.

Μαρκάρισμα στη συγκεκριμένη φάση υπήρχε… αλλά υπήρχε σχεδόν ένα μέτρο εκτός της περιοχής.

Το διπλό στη Νέα Σμύρνη

Στην δεύτερη αναμέτρηση όπου συναντήθηκαν ο Αθηναίος διαιτητής και η Λαμία, η ομάδα της Φθιώτιδας χαμογέλασε.

Ήταν Κυριακή 5 Ιανουαρίου του 2020 όταν ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Λαμία στο γήπεδό του στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Ο Τάσος Καραμάνος στο 11΄βάζει μπροστά στο σκορ τους «κυανόλευκους» δίνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Βάτσιος σε εκείνο το ματς έβγαλε αρκετές κίτρινες κάρτες, παρόλο αυτά ξεκίνησε τον πειθαρχικό έλεγχο με κόκκινη.

Στο 27΄ο Μπεχαράνο αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Παρόλο αυτά η νίκη κατέληξε στα χέρια των παικτών του Απόστολου Μάντζιου.

Η «εξάρα» της ντροπής

Και ολοκληρώνουμε την προϊστορία του ΠΑΣ Λαμία με διαιτητή τον Βάτσιο, φτάνοντας σε μία από τις πιο ντροπιαστικές ήττες στην ιστορία των «κυανόλευκων».

Μιλάμε φυσικά για το 0-6 κόντρα στον Ολυμπιακό, σε αγώνα για τη φετινή SuperLeague 1.

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ υποδέχθηκε τους «ερυθρόλευκους» στις 13 Δεκεμβρίου του 2020 και μετά από μία τραγική εμφάνιση, δέχθηκε 6 γκολ, τρία σε κάθε ημίχρονο και γνωρισε μία «βαριά» ήττα.

Ο Βάτσιος και σε αυτό το ματς απέβαλλε παίκτη του ΠΑΣ Λαμία, αυτή τη φορά με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Γιώργο Σαραμαντά.

Διαβάστε επίσης

Back to top button