Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στο 3.70 σε CHL και Premier League

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Μετά το απαραίτητο χθεσινό ρεπό επιστρέφουμε σήμερα με ένα φτωχό στοιχηματικό κουπόνι που εκτός απο τα δυο παιχνίδια για το Champions League ουσιαστικά έχει μόνο… Αγγλία.

Ένα παιχνίδι για την Premier League, ανάμεσα σε Λίντς και Σαουθάμπτον στο “Elland Road” με τις δύο ομάδες να βρίσκονται εδώ και δυο αγωνιστικές χωρίς νίκη. H Λίντς έρχεται απο ήττα στο “Molineux” απέναντι στην Γούλβς. Ενώ η Σαουθάμπτον πήρε σπουδαία ισοπαλία στην έδρα της απο την Τσέλσι με 1-1.

Στην Championship έχουμε έξι αναμετρήσεις με δυο παιχνίδια να ξεχωρίζουν. Στις 21:00 στο “St. Andrew’s Trillion Trophy Stadium” του Μπέρμιγχάμ, η Μπέρμιγχαμ αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο της Champioship Νόριτς. Ενώ στο Λούτον στις 21:45 η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει την Μίλγουολ. Φουλ αγωνιστική έχουμε και στις άλλες δυο μεγάλες κατηγορίες την League One και την League Two.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Σήμερα έχουμε και δυο αναμετρήσεις για το Champions League. Στις 22:00 στο Βουκουρέστι, Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι. Και επίσης στις 22:00 στην Ρώμη, Λάτσιο-Μπάγερν Μονάχου.

Πάμε να δούμε και με τι θα ασχοληθούμε σήμερα. Πολύ ωραίο το παιχνίδι στην Ρώμη αλλά κακά τα ψέματα εξαρτάται απο τις ορέξεις και την διάθεση της Μπάγερν και δεν θα ασχοληθούμε καθόλου. Θα ασχοληθούμε με το άλλο παιχνίδι, Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι αλλά και το παιχνίδι στην Premier League, Λίντς-Σαουθάμπτον. 

Στα #boNUs Bets σήμερα έχουμε δυο επιλογές και οι δύο απο την Championship.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button