ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν βρέθηκαν στη Λάρισα αλλά το πανηγύρισαν σαν να ήταν εκεί! (pics)

Για διαφορετικούς λόγους, οι Ταϊρόν ντελ Πίνο και Λάζαρ Ρόμανιτς δεν βρέθηκαν σήμερα στο «Αλκαζάρ» για να αγωνιστούν στο ΑΕΛ - ΠΑΣ Λαμία, αλλά πανηγύρισαν τη νίκη σαν να ήταν εκεί!

Για διαφορετικούς λόγους, οι Ταϊρόν ντελ Πίνο και Λάζαρ Ρόμανιτς δεν βρέθηκαν σήμερα στο «Αλκαζάρ» για να αγωνιστούν στο ΑΕΛ – ΠΑΣ Λαμία, αλλά πανηγύρισαν τη νίκη σαν να ήταν εκεί!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη που «κλείνει» στόματα πήρε σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία στην έδρα της ΑΕΛ, με σκορ 0-1 και πρωταγωνιστή τον Μπατσάνα Αραμπούλι.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, πήρε το τρίποντο κόντρα σε μία διεκδικήτρια της παραμονής και πλέον έχει φτάσει τους 18 βαθμούς και ατενίζει το μέλλον της με αισιοδοξία.

Τη σημερινή νίκη δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας, δύο βασικά «γρανάζια» δεν κατάφεραν να την πανηγυρίσουν έτσι όπως θα ήθελαν παρόλο αυτά το έκαναν μέσω social media.

Ο λόγος για τον Ταϊρόν ντελ Πίνο και τον Λάζαρ Ρόμανιτς, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν βρέθηκαν σήμερα στο «Αλκαζάρ». Ο μεν Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι τραυματίας, ο δε Σέρβος ήταν τιμωρημένος. Παρόλο αυτά, μέσω ιστοριών τους στο instagram πανηγύρισαν τη νίκη αυτή… σαν να ήταν στο γήπεδο!

Ο Ταϊρόν ανέβασε το εξής:

Ενώ ο Ρόμανιτς πόσταρε:

Διαβάστε επίσης

Back to top button