Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Ο… YouTuber Logan Paul δεν βγήκε νοκ άουτ από τον Floyd Mayweather!

Το φαινόμενο των social media, Logan Paul, άντεξε και στους 8 γύρους απέναντι στον Floyd Mayweather, στον αγώνα επίδειξης, που πολλοί χαρακτήρισαν «ανέκδοτο»...

Το φαινόμενο των social media, Logan Paul, άντεξε και στους 8 γύρους απέναντι στον Floyd Mayweather, στον αγώνα επίδειξης, που πολλοί χαρακτήρισαν «ανέκδοτο»…

Χωρίς νικητή έληξε ο πολυαναμενόμενος αγώνας επίδειξης, που πολλοί χαρακτήρισαν «ανέκδοτο», μεταξύ του Floyd Mayweather και του Logan Paul στο Μαϊάμι!

Το φαινόμενο των social media άντεξε και στους 8 γύρους απέναντι στον ”Money”, ο οποίος δεν κατάφερε από την πλευρά του να τον βγάλει νοκ άουτ.

Ο διάσημος YouΤuber προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το σωματικό του πλεονέκτημα, αλλά ελάχιστα ήταν τα χτυπήματά του που βρήκαν στόχο. Από τον 4ο γύρο και μετά, ωστόσο, κουράστηκε, με αποτέλεσμα ο 44χρονος πυγμάχος να αφήσει την παθητική στάση και να βγει στην επίθεση.

«Το νοκ άουτ είναι θέμα χρόνου», έλεγαν οι σχολιαστές, αλλά δεν έπεσαν μέσα. Ο Logan Paul άντεξε, λέγοντας μετά τη λήξη του αγώνα: «Θα πάω σπίτι μου και θα σκέφτομαι πως ο Floyd με άφησε να επιζήσω».

Από την άλλη, ο Floyd Mayweather τόνισε: «Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως δεν είμαι 21 ετών πλέον».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας με βάση τα κιλά και το ύψος των δύο αντιπάλων κανονικά δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί. Άλλαξαν τα όρια για να γίνει τελικά.

 

 

 

 

 

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button