FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κινδυνεύουν πέντε από τον ΠΑΣ!

Πέντε ποδοσφαιριστές στο όριο καρτών για τον ΠΑΣ Λαμία…

Το 2017 έφυγε και ο ΠΑΣ Λαμία ετοιμάζεται για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της SuperLeague και για το 2018.

Όμως η αρχή του δευτέρου γύρου μόνο εύκολη δεν θα είναι καθώς έρχονται παιχνίδια φωτιά εντός και εκτός έδρας. Ένα ακόμα θέμα που ίσως δυσκολέψει την ομάδα του Μπάμπη Τεννε είναι και οι κίτρινες κάρτες όπου μέχρι στιγμής όλη η ομάδα έχει συνολικά 50.

Μάλιστα ο Νοε Ακόστα, ο Πατρίκ Βουό, ο Μαρκ Ασίγκμπα, ο Πίτι και ο Χρήστος Κουκόλης κινδυνεύουν να χάσουν παιχνίδια λόγω κιτρινίσματος. Οι τέσσερις πρώτοι εχουν από τρεις και αν δεχθούν άλλη μια τότε θα πρέπει να χάσουν ένα από τα επόμενα παιχνίδια.

Από την άλλη ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ, Χρήστος Κουκόλης έχει έξι κίτρινες και δεχθεί άλλη μια τότε θα χάσει δύο από τα επόμενα παιχνίδια, πράγμα που θα δυσκολέψει αρκετά τον Τεννέ για την συμπλήρωση της αμυντικής του γραμμής.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button