Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ιωνικός: Αρνητικά τα τεστ πριν από τον Παναθηναϊκό

Τα αποτελέσματα από τα καθιερωμένα τεστ κορονοϊού που διεξήχθησαν στον Ιωνικό, ενόψει του σαββατιάτικου (22/1, 19.30) αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού, ήταν όλα αρνητικά. #slgr #ionikosfc #panathinaikosfc #slgrinterwetten #season2021_2022

Τα αποτελέσματα από τα καθιερωμένα τεστ κορονοϊού που διεξήχθησαν στον Ιωνικό, ενόψει του σαββατιάτικου (22/1, 19.30) αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού, ήταν όλα αρνητικά.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη (20/1) η προετοιμασία του Ιωνικού για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Νεάπολης το ερχόμενο Σάββατο (22/01, 19:30) για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Δημήτρης Σπανός και το επιτελείο του έριξαν το βάρος στην αμυντική τακτική, έχοντας στη διάθεσή τους όλους τους ποδοσφαιριστές εκτός από τον τραυματία Γιάννη Γκοτσούλια.

Την Παρασκευή (21/01) η ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τα αποτελέσματα από τα καθιερωμένα τεστ που διεξήχθησαν για την ανίχνευση του κορονοϊού ήταν όλα αρνητικά.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button