Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βαθμολογική σύγκριση με πέρυσι: Μοναδικός κερδισμένος ο ΠΑΟΚ, χαμένοι όλοι οι «μεγάλοι»

Χειρότεροι από πέρυσι είναι όλοι οι «μεγάλοι» της Super League, μ' εξαίρεση τον ΠΑΟΚ που η βαθμολογική του συγκομιδή είναι καλύτερη σε σχέση με την ίδια περίοδο την προηγούμενη σεζόν. #slgr #βαθμολογία #ομάδες #slgrinterwetten

Χειρότεροι από πέρυσι είναι όλοι οι «μεγάλοι» της Super League, μ’ εξαίρεση τον ΠΑΟΚ που η βαθμολογική του συγκομιδή είναι καλύτερη σε σχέση με την ίδια περίοδο την προηγούμενη σεζόν. Τρομερά χαμένος και ο Άρης.

Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να βελτιωθεί- σε βαθμολογικό επίπεδο- φέτος από τους «μεγάλους» της Super League Interwetten, όπως δείχνουν και τα στατιστικά. Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι η μοναδική ομάδα που σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν (και με όλους να έχουν παίξει 19 ματς) έχει βελτιώσει τη βαθμολογική του συγκομιδή. H oμάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέρυσι τέτοια εποχή βρισκόταν στην 4η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, ενώ φέτος είναι στην 2η έχοντας 38.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έκαναν και οι υπόλοιπες ομάδες ξεχωριστά:

Ολυμπιακός

Μετά την 19η αγωνιστική την προηγούμενη σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» βρισκόταν στην 1η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 51 βαθμούς. Τη φετινή σεζόν, έχοντας δώσει 19 αγώνες, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει μαζέψει 47 και παρόλο που είναι χειρότερος συγκριτικά με πέρυσι βρίσκεται και πάλι στην κορυφή.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Ένας κόσμος γεμάτος δράση με Στοίχημα, Live Casino, Virtuals και τουρνουά Fantasy!

ΑΕΚ

Όπως ήταν πέρυσι, περίπου έτσι είναι και φέτος η Ένωση. Έχοντας δώσει 19 παιχνίδια την περσινή σεζόν είχε μαζέψει 37 βαθμούς και βρισκόταν στην 3η θέση. Φέτος, μετά από 19 αναμετρήσεις είναι ξανά τρίτη, έχοντας ωστόσο συγκεντρώσει έναν βαθμό λιγότερο (36).

Παναθηναϊκός

Το Τριφύλλι μετά από 19 αγωνιστικές βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας μαζέψει μέχρι στιγμής 30 βαθμούς. Στις ίδιες αγωνιστικές πέρυσι, με τον Μπόλονι στον πάγκο, η ομάδα είχε μαζέψει συνολικά 34 βαθμούς. Οι Πράσινοι δηλαδή από τους 57 διεκδικούμενους βαθμούς έχουν μαζέψει λίγο παραπάνω από τους μισούς.

ΠΑΣ Γιάννινα

Μεγάλη εξέλιξη για την ομάδα των Ιωαννίνων από πέρυσι σε σχέση με φέτος. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΣ την περσινή σεζόν έδινε μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, έχοντας συγκεντρώσει 18 βαθμούς, ενώ φέτος δίνει μάχη για να μπει στα play offs και βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 30 βαθμούς.

Αστέρας Τρίπολης

Περίπου τα ίδια με σήμερα είχε καταφέρει ο Αστέρας την περσινή σεζόν. Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες βρισκόταν στην 6η θέση, όπως και τώρα, ωστόσο η μόνη διαφορά είναι πως φέτος έχει συγκεντρώσει έναν βαθμό λιγότερο.

Άρης

Τέλος, κραυγαλέα χειρότερη είναι η ομάδα της Θεσσαλονίκης σε σύγκριση με την σεζόν 2020-2021. Συγκεκριμένα, ο Άρης πέρυσι την ίδια περίοδο βρισκόταν στην 2η θέση, έχοντας μαζέψει 39 βαθμούς, ενώ φέτος παλεύει για να μπει στην 6αδα και στα play offs, έχοντας συγκεντρώσει 26 (με το -6 που «κουβαλάει» από την αρχή της χρονιάς).

Η Βαθμολογία πέρυσι μετά την 19η αγωνιστική:

  1. Ολυμπιακός 51
  2. Άρης 39
  3. ΑΕΚ 37
  4. ΠΑΟΚ 36
  5. ΠΑΟ 34
  6. Αστέρας 30

Η βαθμολογία φέτος μετά από 19 αγώνες:

  1. Ολυμπιακός 47
  2. ΠΑΟΚ 38
  3. ΑΕΚ 36
  4. ΠΑΟ 30
  5. ΠΑΣ Γιάννινα 30
  6. Αστέρας 29
  7. Άρης 26

Διαβάστε επίσης

Back to top button