ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης Γρηγορίου / «Τελειώνει» ο Πίτι!

Η ήττα της ομάδας από τον Απόλλωνα έχει επαναφέρει το κλίμα εσωστρέφειας στον ΠΑΣ Λαμία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τρίο Μπελκάντο, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου δεν έμεινε άπραγος, βλέποντας την προσπάθεια να δυσκολεύει επικίνδυνα.

Η ήττα της ομάδας από τον Απόλλωνα έχει επαναφέρει το κλίμα εσωστρέφειας στον ΠΑΣ Λαμία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου δεν έμεινε άπραγος, βλέποντας την προσπάθεια να δυσκολεύει επικίνδυνα.

Όπως πρώτα μεταδόθηκε στο “Τρίο Μπελκάντο” το απόγευμα της Δευτέρας, ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας έχει εκφράσει τη στήριξη του στον προπονητή, Μιχάλη Γρηγορίου.

“Συνεχίζουμε μέχρι τέλος” είναι η χαρακτηριστική θέση της διοίκησης στα σενάρια και την προπονητολογία που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί η κατάσταση να αλλάξει στη συνέχεια.

Από εκεί και πέρα δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και στην περίπτωση του Φρανσίσκο Πίτι. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής φαίνεται να…. χρεώνεται τις άστοχες όπως φαίνεται μέχρι στιγμής κινήσεις στη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου (τρανό παράδειγμα η περίπτωση Σιμόν) και είναι αυτός που θα… πληρώσει το μάρμαρο αφού, όπως μεταδόθηκε από το “Τρίο” οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

Άπαντες γνωρίζουν πως το παιχνίδι της Τετάρτης είναι ακόμη ένας τελικός και ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά ενόψει της συνέχειας με τη διοίκηση αλλά και τον κόσμο να περιμένει αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button