Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Γυναικών

Πήραν το ντέρμπι οι Νηρηίδες Φθίας! (φωτογραφίες)

Την ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία από τις Νηρηίδες Φθίας για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής γυναικών.

Την ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία από τις Νηρηίδες Φθίας για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής γυναικών.

Το συγκρότημα του Κώστα Παπαστάμου ως τυπικά φιλοξενούμενο δεν κατάφερε να πάρει βαθμό απέναντι στην έτερη ομάδα του νομού αν και παρουσίασε βελτίωση προσθέτοντας νέα στοιχεία στο παιχνίδι του, σε μία συνεχή διαδικασία εξέλιξης του νεοσύστατου τμήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχες πήραν κεφάλι στο σκορ στο 18ο λεπτό με την Χατζίου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Κουρουμπλή.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 23′ ήταν η σειρά της Κεραμίδα να σκοράρει για το 2-0 με μία έξυπνη λόμπα που κρέμασε την πορτιέρο των φιλοξενούμενων, ένα γκολ που σε ένδειξη ποδοσφαιρικού πολιτισμού χειροκροτήθηκε από τον πάγκο των κυανόλευκων.

Στο 32′ οι Νηρηίδες κέρδισαν πέναλτι από ανατροπή της Κουρουμπλή πάνω στην Κατσαούνου, με την ίδια παίκτρια να αναλαμβάνει την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα εκτός εστίας. Στην επόμενη φάση πάντως δεν αστόχησε στο μακρινό σουτ που επιχείρησε γράφοντας το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε με τις γηπεδούχες να πετυχαίνουν ένα τέταρτο γκολ στο 70ο λεπτό με την Καραντζίκου, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Με τη νίκη αυτή οι Νηρηίδες ανέβηκαν στους 13 βαθμούς ενώ ο ΠΑΣ Λαμία παραμένει στην 6η θέση με 3 βαθμούς.

Επόμενη αναμέτρηση για τον ΠΑΣ Λαμία στις 27/3 απέναντι στις Πιερίδες Μούσες.

συνθέσεις:

Νηρηίδες Φθίας: Μπούκη, Σαχπαζίδη, Γκαρέλη, Πανάκη, Καλλιώρα, Παπαγεωργίου, Κατσαούνου, Ζαρονικόλα, Κεραμίδα, Πολυδώρου, Χαντζίου

ΠΑΣ Λαμία: Κουρομπλή, Φούντα, Τσούμα, Ντεμάι, Παπαδοπούλου, Νταρλαδήμα, Παπαστάμου, Οικονόμου, Χότζα, Φαρδέλα, Πενταγιώτη

Διαβάστε επίσης

Back to top button