Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έτοιμο το γήπεδο των Καλυβίων (video)

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής... το ΔΑΚ "Αλέξανδρος Παπαγεωργίου" είναι έτοιμο προς χρήση. 

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής… το ΔΑΚ “Αλέξανδρος Παπαγεωργίου” είναι έτοιμο προς χρήση.

O νέος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ο οποίος είναι πραγματικά εντυπωσιακός έχει πιστοποίηση ISO λόγω υψηλών προδιαγραφών που είχαν τεθεί από τον δήμο Λαμιέων. Μάλιστα σήμερα, παραλήφθηκε και η σχετική πιστοποίηση για τα επόμενα 5 χρόνια από την UEFA.

Ένα σημαντικό έργο στο πλαίσιο των αθλητικών υποδομών του δήμου Λαμιέων παραδόθηκε προς χρήση το απόγευμα της Τετάρτης (11/5). Ο λόγος για το νέο χλοοτάπητα του γηπέδου των Καλυβίων.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, συνοδευόμενος από τους αρμόδιους αντιδημάρχους, Δημήτρη Κυρίτση, Πάνο Φώσκολο, Κώστα Μουστάκα, Κώστα Ξεφλούδα και Δημήτρη Μπεσλεμέ βρέθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλέκος Παπαγεωργίου» των Καλυβίων για να παραδώσει σε χρήση το νέο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου ο οποίος είναι πραγματικά εντυπωσιακός έχοντας μάλιστα πιστοποίηση ISO λόγω υψηλών προδιαγραφών που είχαν τεθεί από τον δήμο Λαμιέων. Μάλιστα σήμερα, παραλήφθηκε και η σχετική πιστοποίηση για τα επόμενα 5 χρόνια από την UEFA.

Το αποτέλεσμα των εργασιών είναι πραγματικά εξαιρετικό, ένα γήπεδο “χαλί” όπως λέμε στην καθομιλουμένη. Μάλιστα και οι ποδοσφαιριστές που ήταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο, είπαν τα καλύτερα λόγια για το νέο συνθετικό χλοοτάπητα, εκεί όπου τη νέα περίοδο η ομάδα της ΑΕ Καλυβίων, θα παίζει ξανά στη φυσική της έδρα ενώ θα είναι προς χρήση και για άλλες ομάδες της περιοχής μας.

Η τωρινή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δε θυμίζει σε τίποτα τις εικόνες του πρόσφατου παρελθόντος με το φυσικό χλοοτάπητα που είχε πολλά προβλήματα ενώ και από την πλευρά της ΑΕ Καλυβίων, ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Σαμαράς, τόνισε ότι ο οργανισμός της ομάδας, αποτελεί εγγύηση για το μέλλον του γηπέδου.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου χλοοτάπητα υπήρξε φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕ Καλυβίων και την Κ19 του ΠΑΣ Λαμία.

Πηγή: LamiaNow

Διαβάστε επίσης

Back to top button