Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κοντά στον Ηρόδοτο ο Μιχάλης Φράγκος!

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρώην εξτρέμ του Φωκικού και του ΠΑΣ Λαμία, Μιχάλης Φράγκος είναι κοντά στην ομάδα του Ηροδότου.

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρώην εξτρέμ του Φωκικού και του ΠΑΣ Λαμία, Μιχάλης Φράγκος είναι κοντά στην ομάδα του Ηροδότου.

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν οι άνθρωποι του Ηροδότου στην προσπάθεια που κάνουν να ενισχύσουν το ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Μιχάλης Φράγκος μετά από συνεχόμενες επικοινωνίες που είχε με τους ανθρώπους του Ηροδότου, είναι έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, αφού τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο 32χρονος επιθετικός έχει μια πλούσια καριέρα στα γήπεδα της Ελλάδας και όχι μόνο, αφού το 2006 ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Ευαγόρα Ρόδου, ενώ στην συνέχεια πέρασε από Θρασύβουλο, Πρέβεζα, Διαγόρα Ρόδου, Ρόδο, Πανηλειακού, Φωκικό Αμφίσσας, Λαμία, Καλλιθέα, Καλλονή, Σπάρτη, Λαμία (Super League), Βόλο, Ιάλυσο, Ασπρόπυργο. Την περυσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Άουερμπαχ στην 4η κατηγορία της Γερμανίας.
Αναμφίβολα μιλάμε για μια πολύ σπουδαία κίνηση εφόσον δεν αλλάξει κάτι συγκλονιστικό, με τον Ηρόδοτο να συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να δείχνει ικανός για σπουδαία πράγματα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το μεσημέρι της Τετάρτης, οι μηχανές στον Ηρόδοτο θα χτυπήσουν… κόκκινο, αφού αναμένονται μαζικές ανακοινώσεις μεταγραφών.

Πηγή: Grandsport

Διαβάστε επίσης

Back to top button