Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός Β: Άρχισε προετοιμασία, θα δώσει έξι φιλικά

Έπιασε δουλειά ο Γιάσμινκο Βέλιτς αρχίζοντας την προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β. Στο «Γ. Καλαφάτης» οι προπονήσεις, νέα πρόσωπα στο τεχνικό team. #slgr2 #panathinaikosfc #ομάδαΒ #προετοιμασία #season2022_2023

Έπιασε δουλειά ο Γιάσμινκο Βέλιτς αρχίζοντας την προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β. Στο «Γ. Καλαφάτης» οι προπονήσεις, νέα πρόσωπα στο τεχνικό team.

Έπιασαν δουλειά οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Β για τη νέα σεζόν. Η δεύτερη ομάδα των Πράσινων άρχισε προετοιμασία, πραγματοποιώντας την πρώτη της προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιάσμινκο Βέλιτς.

Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Παράλληλα θα διεξαχθούν και έξι φιλικά για το καλύτερο «δέσιμο» του συνόλου. Υπήρξαν και τρεις προσθήκες στο τεχνικό team για να πλαισιώσουν τον Βόσνιο προπονητή.

Αναλυτικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει για την πρώτη της Β ομάδας:

«Την προετοιμασία του για την νέα χρονιά ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός Β σήμερα το πρωί στο Κορωπί. Με τον Γιάσμινκο Βέλιτς, τους συνεργάτες του αλλά και τους ποδοσφαιριστές να γνωρίζονται και ακολούθως να πιάνουν δουλειά στο γήπεδο για περισσότερη από 1,5 ώρα.

Το πρόγραμμα των Πράσινων περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις στο «Γεώργιος Καλαφάτης», καθημερινά μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Παράλληλα, σε πρώτη φάση, έχει αποφασιστεί να δοθούν και έξι φιλικά παιχνίδια στην διάρκεια της προετοιμασίας η οποία θα γίνει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Νέα πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού Β, πλην του Βέλιτς, είναι και οι Ράικο Γιάνγιανιν-Αρλέσιο Κοέλιο, που θα αποτελέσουν τους βοηθούς του. Ενώ στο προπονητικό τιμ προστέθηκε και ο αναλυτής Νούνο Βιέιρα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button