Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Σμύρνης: Ψάχνεται και για άλλον παίκτη από ΟΦΗ

Στην προσπάθειά του να ενισχυθεί ο Απόλλων Σμύρνης κοιτάει και για λύσεις από τη Super League 1. #slgr #oficretefc #slgr2 #apollonfc #transfernews #season2022_2023

Στην προσπάθειά του να ενισχυθεί ο Απόλλων Σμύρνης κοιτάει και για λύσεις από τη Super League 1

Δεν είναι ιδιαίτερα δραστήριος προς το παρόν ο Απόλλων Σμύρνης στο μεταγραφικό παζάρι. Για ομάδα που θα κυνηγήσει την άνοδο στη Super League 1, ο πήχης δεν έχει μπει ιδιαίτερα ψηλά. Μεσοαμυντικά καλύφθηκαν αρκετά κενά, μπροστά είναι άδειος.

Δεδομένο είναι πως ο Απόλλων Σμύρνης θα κάνει και άλλες μεταγραφές στην πορεία. Τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά σε κάποιες θέσεις υπάρχει θέμα. Για τη θέση του δεξιού μπακ αποκτήθηκε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Τάμπας, όνομα που αποκάλυψε το Sportime.gr, αλλά θα γίνει κίνηση και για βασικό.

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας είναι μία περίπτωση που αναφέραμε, άρεσε και εξετάστηκε. Κρίθηκε ακριβή σε πρώτη φάση πάντως. Εναλλακτικές έχουν πέσει στο τραπέζι. Μία θεωρείται και αρκετά καλή και ο βαθμός δυσκολίας είναι αυξημένος.

Ο λόγος για τον Αμπντούλ Ραχμάν Ουές. Ο 24χρονος την επόμενη σεζόν δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής στον ΟΦΗ. Υπάρχει ο Νίκος Μαρινάκης και οι Κρητικοί θα αποκτήσουν και βασικό δεξιό μπακ. Αυτό σημαίνει πως ο διεθνής με τη Συρία παίκτης, είναι πιθανό να αποχωρήσει. Στο τραπέζι έχει πέσει το σενάριο δανεισμού του, αφού το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρακολουθεί τις εξελίξεις. Ο Γιάννης Τάτσης γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή, έχει συνεργαστεί μαζί του στον Πλατανιά και διατηρεί πολύ καλή άποψη. Φυσικά δεν είναι εύκολο να πειστεί ο τελευταίος να κατέβει στη Super League 2.

Ωστόσο, εκεί θα έχει σταθερά χρόνο συμμετοχής, ενώ με τον Τάτση έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του. Το αν ο Ουές θα γίνει ο δεύτερος μετά τον Νίκο Κοροβέση αυτό το καλοκαίρι που θα κάνει τη διαδρομή από το Ηράκλειο προς τη Ριζούπολη, θα ξεκαθαρίσει προσεχώς.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button