Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Ματσάρα» χωρίς νικητή στον Μώλο!

Στο δεύτερο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, ο Παμμωλιακός υποδέχθηκε στο γήπεδό του την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας.

Στο δεύτερο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, ο Παμμωλιακός υποδέχθηκε στο γήπεδό του την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας.

Στο ένα από τα δύο ντέρμπι του 2ου ομίλου, ο Παμμωλιακός και η Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας σκόραραν από τέσσερα γκολ και παρέμειναν στην ισοπαλία.

Οι δύο ομάδες είχαν από δύο πρωταγωνιστές! Για τους γηπεδούχους ο Δημήτρης Αποστόλου έκανε ότι μπορούσε με τα δύο γκολ που πέτυχε για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, ενώ από την άλλη ο Σ. Λάιος έκανε χατ τρικ για την Αναγέννηση.

Πιο συγκεκριμένα τώρα, η ομάδα της Δυτικής Φθιώτιδας προηγήθηκε στο σκορ στο 15΄με τον Λάιο ενώ στο 45΄ο Μώλος ισοφάρισε με τον Γιάννη Βαρυπάτη να σκοράρει σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στην επανάληψη και στο 59΄ο Λάιος σκοράρει ξανά και έδωσε το προβάδισμα στην Αναγέννηση. Μάλιστα, στο 62΄ο αρχηγός των φιλοξενούμενων πετυχαίνει και τρίτο τέρμα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-3.

Κάπου εκεί μπαίνει στο παιχνίδι ο Αποστόλου και με δύο προσωπικά τέρματα ισοφαρίζει σε 3-3 στο 65΄και στο 73΄. Σαν να μην έφτανε αυτό για την Αναγέννηση, ο Τσάρας στο 81΄κάνει την ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους… προβάδισμα το οποίο κράτησε ο Παμμωλιακός για λίγα λεπτά.

Στο 89΄ο Χαμπίπης βρίσκει δίχτυα για το τελικό 4-4.

Διαβάστε επίσης

Back to top button