ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βόκολος: «Δεν είναι τελικά σοβαρός ο τραυματισμός του Νούνιες / Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας» (vid)

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπου η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία κατάφερε και πήρε έναν σημαντικό εκτός έδρας βαθμό.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπου η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία κατάφερε και πήρε έναν σημαντικό εκτός έδρας βαθμό.

Το σχόλιό του για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έκανε ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος στάθηκε στον σημαντικό βαθμό εκτός έδρας που πήρε ο ΠΑΣ Λαμία.

Ο Έλληνας κόουτς υπογράμμισε πως τελικά ο τραυματισμός του Κρίστοφερ Νούνιες δεν είναι τόσο σοβαρός όσο έμοιαζε αρχικά και πως αύριο θα γνωρίζουμε περισσότερα.

«Περιμένουμε την αυριανή κλήρωση για να δούμε το πρόγραμμά μας στα play outs και έχουμε ακόμη αρκετρό δρόμο μπροστά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αθηναίος προπονητής  για την αυριανή κλήρωση και τη συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ όσο αφορά την επιστροφή του Ντάνι Μπεχαράνο είπε πως «ο Ντάνι είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής, επανήλθε στην ομάδα και όπως και όλα τα παιδιά βοήθησε και αυτός σήμερα την ομάδα».

Πιο αναλυτικά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button