Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κάτοικος Ολλανδίας παραμένει ο Βέλλιος, υπέγραψε για 2+1 χρόνια στην Τσβόλε

Ο Απόστολος Βέλλιος έχει αναγεννηθεί στην Τσβόλε κι ανανέωσε τη συνεργασία του για δύο ακόμα χρόνια.

Ο Απόστολος Βέλλιος έχει αναγεννηθεί στην Τσβόλε κι ανανέωσε τη συνεργασία του για δύο ακόμα χρόνια.

Ο Απόστολος Βέλλιος την περασμένη σεζόν στη Λαμία δεν κατάφερε να δείξει την ποιότητά του.

Ο 31χρονος (8/1/92) επιθετικός έχει αναγεννηθεί στην Ολλανδία και με την Τσβόλε στη δεύτερη κατηγορία της χώρας σε 28 αγώνες μετράει έντεκα γκολ κι έξι ασίστ. Η ομάδα του έχει εξασφαλίσει την άνοδο στην Eredivisie και ο Βέλλιος ανανέωσε το συμβόλαιό του για 2+1 χρόνια.

Στην ανακοίνωση της Τσβόλε αναφέρεται: «Ο Τόλης Βέλλιος υπέγραψε στην Τσβόλε. Η PEC Zwolle κατάφερε να διατηρήσει τον Τόλη Βέλλιο (31) για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο Έλληνας επιθετικός, που ήταν από την πρώτη μέρα αγαπητός στους οπαδούς της Τσβόλε, επέκτεινε το συμβόλαιό του που έληξε κατά δύο σεζόν, με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο.

Με μια πλούσια διεθνή εμπειρία, ο Βέλλιος μπήκε στο στάδιο MAC3PARK το περασμένο καλοκαίρι με έναν μόνο στόχο: να ανακαλύψει ξανά τη χαρά του να παίζεις ποδόσφαιρο. Μόλις δέκα μήνες αργότερα, μπορεί να βγει το συμπέρασμα ότι πέτυχε.

Στο ντεμπούτο του στο εναρκτήριο παιχνίδι κόντρα στη Ντε Γκράαφσαπ, ο Βέλλιος σημείωσε το νικητήριο γκολ και δημιουργήθηκε μια πολύτιμη σύνδεση με το γηπεδούχο κοινό. Η συνεισφορά του επιθετικού είναι πλέον έντεκα γκολ και έξι ασίστ. Ο Βέλλιος τη φετινή σεζόν εντυπωσίασε τόσο ως αναπληρωματικός όσο και ως βασικός. Όχι μόνο κόντρα στη Ντε Γκράαφσαπ, αλλά και κόντρα σε Τέλσταρ, VVV-Venlo και Willem II, μεταξύ άλλων, ο Βέλλιος έβαλε σημαντικές βάσεις για τη νίκη με γκολ και ασίστ. Προσωπικό αποκορύφωμα ήταν η νίκη με 13-0 επί της FC Den Bosch, στην οποία ο Βέλλιος έκανε χατ-τρικ μέσα σε δώδεκα λεπτά και τελικά σημείωσε τέσσερα γκολ».

«Το απολαμβάνω»

Ο Βέλλιος με τη σειρά του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ, κάτι μαγικό συμβαίνει. Οι υποστηρικτές άρχισαν να φωνάζουν το όνομά μου από το μπλε και συνέχισαν να το κάνουν κάθε εβδομάδα. Είναι πολύ ιδιαίτερο να σε σερενάνουν έτσι ως νεοφερμένος. Απολαμβάνω πραγματικά το ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν. Πρόκειται για ένα γκρουπ με πολύ ατομική κλάση, αλλά και ως ομαδικό στενό και πολύ δυνατό. Τώρα που έχει ξεκινήσει η άνοδος, δεν θέλω τίποτα άλλο από το να γίνω πρωταθλητής με την PEC Zwolle για να παίξω στην Eredivisie την επόμενη σεζόν».

Ο τεχνικός διευθυντής Μαρσέλ Μπουντεστάιν σχολίασε: «Ο Τόλης έχει μεγάλη αξία αυτή τη σεζόν. Όλοι στο γήπεδο και στις εξέδρες μπορούσαν να το δουν και να το ακούσουν αυτό. Είναι υπέροχο που ο Τόλης βρήκε ξανά τη χαρά να παίξει ποδόσφαιρο στην Τσβόλε και που περνάει καλά και στην ιδιωτική του ζωή. Αυτό οφείλεται επίσης εν μέρει στους υποστηρικτές μας που τον έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη μέρα».

πηγή: Sportal.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button