Γ' ΕθνικήΠοδόσφαιρο

Τέλος από τον Α.Ο Νέας Αρτάκης ο Μαγκαφίνης!

"Παίζει" για πάγκο άλλης ομάδας από τη Γ' Εθνική.

“Παίζει” για πάγκο άλλης ομάδας από τη Γ’ Εθνική.

Τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη ανακοίνωσε η Νέα Αρτάκη.

Η ομάδα της Εύβοιας υπό τις οδηγίες του Θασίτη τεχνικού έκανε πρωταθλητισμό φέτος στο Β΄ όμιλο της Γ΄ Εθνικής, τερματίζοντας δεύτερη και διεκδικώντας μέχρι τέλους τίτλο και άνοδο στη Super League 2 από τον πρωταθλητή Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Παράλληλα, η Νέα Αρτάκη κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Εύβοιας.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή μας Μαγκαφίνη Δημήτρη για την πολύ επιτυχημένη χρονιά και συνεργασία που είχαμε την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά 2023-2024 ( τερματίζοντας στην 2η θέση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο και κατακτώντας το κύπελλο Εύβοιας ΕΠΣΕ 2023-2024 ) σε μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές στην ιστορία του συλλόγου μας.

Η σκληρή δουλειά, ο επαγγελματισμός και η σοβαρότητα τους προς όλους είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν διαχρονικά ως άνθρωπο και ως προπονητή.

Του ευχόμαστε όλοι μας από τον Αθλητικό Όμιλο Νέας Αρτάκης , οι φίλαθλοι, οι φίλοι και όλοι στην διοίκηση καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία μέσα από την καρδιά μας στους επόμενους «ποδοσφαιρικούς σταθμούς» και ομάδες που θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του.

Σε Ευχαριστούμε «Κόουτς»» για τις χαρές και επιτυχίες που μας χάρισες μέσω της συνεργασίας μας !!

Εκ του ΔΣ του ΑΟΝΑ

Ο Πρόεδρος
ΒΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ».

Παίζει για τον πάγκο της Αναγέννησης Άρτας! 

Την περίπτωση συνεργασίας με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη φέρεται να εξετάζει η Αναγέννηση Άρτας, σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr, από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Τζιάρρας ενημέρωσε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει.

Ο Θασίτης τεχνικός έμεινε μόλις χθες ελεύθερος από τη Νέα Αρτάκη, την οποία οδήγησε σε πορεία πρωταθλητισμού, με δεύτερη θέση στο Β΄ όμιλο της Γ΄ Εθνικής και κατάκτηση Κυπέλλου Εύβοιας.

Ο Μαγκαφίνης φέρεται να βρίσκεται στη λίστα των Ηπειρωτών, μεταξύ άλλων και θεωρείται πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο έμπειρος προπονητής έχει δουλέψει σε Ζάκυνθο (και σε επίπεδο Β΄ Εθνικής), Νέστο Χρυσούπολης, Ορφέα Ελευθερούπολης, Διαγόρα Ρόδου, Κόρινθο, Αστέρα Μαγούλας, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Ερμιονίδα, Παλαιόχωρα Χανίων, Τηλυκράτη Λευκάδας, Λευκίμμη, Αετό Οφρυνίου, Παναρκαδικό, Δόξα Θεολόγου Ποτού και Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.

Πηγή: monobala.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button