Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μεταγραφή πριν τη Λαμία ο Παναιτωλικός!

Την απόκτηση του Μιγκέλ Λουΐς ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός.

Την απόκτηση του Μιγκέλ Λουΐς ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός.

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός, καθώς πρόσθεσε στη μεσαία του γραμμή τον Μιγκέλ Λουΐς, με συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο 25χρονος μέσος έχει αγωνιστεί σε Πορτογαλία και Πολωνία και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Μιγκέλ Λουΐς (Miguel Luís) υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026 με την ομάδα μας. Γεννήθηκε στις 27.02.1999 και άρχισε την καριέρα του στις ακαδημίες της Sporting. Το 2020 μεταγράφηκε στη Vitória Guimarães και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Πολωνία με τη Raków και τη Warta Poznan, απ’ την οποία έμεινε ελεύθερος τον προηγούμενο μήνα.

Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας από U15 έως και U21. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 90».

Διαβάστε επίσης

Back to top button