Ελεύθερος (ξανά) ο Σεμέδο!
Ο Ρούμπεν Σεμέδο αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.
Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, είχε συλληφθεί για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. Ωστόσο μετά την απολογία του ο Πορτογάλος αφέθηκε ελεύθερος αλλά με όρο να μην επικοινωνήσει με τη σύντροφό του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο:
«Ο Ρούμπεν θα επιστρέψει στο Κατάρ για να συνεχίσει την επαγγελματική του δραστηριότητα. Ξέρουμε πότε θα επιστρέψει, αλλά δεν θα πω τώρα. Πρέπει να προσθέσω ότι η υπόθεση τελεί υπό δικαστικό απόρρητο, οπότε δεν θα υπεισέλθω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Επομένως, η υπόθεση συνεχίζεται, ο Ρούμπεν είναι καλά.
Από την πλευρά της υπεράσπισης, δεν υπήρχαν λόγοι για σύλληψη , αλλά η αλήθεια είναι ότι συνέβη. Νομίζω ότι είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Ρούμπεν εργάζεται στο εξωτερικό και είχε προγραμματίσει το ταξίδι. Δεν ήθελαν να τον αφήσουν να φύγει χωρίς κατάθεση».
Πηγή: SDNA