Ομάδα της Premier League παρακολούθησε τον Κωστούλα!

Σκάουτ συλλόγων από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρέθηκαν στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» με εκπρόσωπο της Γουέστ Χαμ σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA να έχει στραμμένο το βλέμμα του στον Μπάμπη Κωστούλα.
«Παρέλαση» από σκάουτ ομάδων από Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ολλανδία στο ελληνικό «clasico» με τον Μπάμπη Κωστούλα αν και αγωνίστηκε ως αλλαγή στο 76΄ να βρίσκεται στο μικροσκόπιο συλλόγων του εξωτερικού.
Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Έσε, Πιρόλα, Μουζακίτης, Τζολάκης και Κωστούλας είναι κάποιοι από τους παίκτες των δύο ομάδων, τους οποίους εδώ και καιρό έχουν «λοκάρει» οι σκάουτ.
Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως εκπρόσωπος της Γουέστ Χαμ ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον Μπάμπη Κωστούλα, τον οποίο η αγγλική ομάδα έχει εδώ και καιρό ψηλά στην ατζέντα της.
Ο 17χρονος στράικερ, ο οποίος σε 16 ματς πρωταθλήματος έχει καταγράψει 5 γκολ και μια ασίστ χρησιμοποιήθηκε από τον Μεντιλίμπαρ ως αλλαγή στο 76΄ στη θέση του Τσικίνιο.
πηγή: SDNA