Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Η ΝΕΟΜ είναι έτοιμη να δώσει 15 εκατομμύρια ευρώ για τον Φορτούνη»!

Η εφημερίδα «Saba» υποστήριξε πως η ΝΕΟΜ που ανέβηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας, θα κάνει πρόταση «μαμούθ» για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη.

Η εφημερίδα «Saba» υποστήριξε πως η ΝΕΟΜ που ανέβηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας, θα κάνει πρόταση «μαμούθ» για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη.

Έτοιμη να προσφέρει «Γη και Υδωρ» στην Αλ Καλίτζ για χάρη του Κώστα Φορτούνη φέρεται να είναι η ΝΕΟΜ, που εξασφάλισε πρόσφατα τον προβιβασμό της στην πρώτη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας.

Πρόκειται για την ομάδα που «διαδέχθηκε» την Αλ Σουκόρ και όπως υποστήριξε η εφημερίδα «Saba» είναι έτοιμη να δώσει 15 εκατομμύρια ευρώ με σκοπό να αποκτήσει τον Ελληνα μεσοεπιθετικό.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσό και εύλογα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ «παίζει» τις τελευταίες ώρες… παντού στη ασιατική χώρα, ενώ αφήνεται να εννοηθεί πως ενδεχομένως οι δύο σύλλογοι να έχουν ήδη ξεκινήσει σχετικές επαφές.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός έχει με την Αλ Καλίτζ συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2026, ενώ μετρά φέτος με τη φανέλα της 6 γκολ και 5 ασίστ σε 27 επίσημα ματς όλων των διοργανώσεων.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button