Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Προτάθηκε ξανά στον Παναθηναϊκό ο Αλιρεζά Τζάχανμπακς – Ελεύθερος από τη Χέρενφεν ο Ιρανός εξτρέμ

Ο Αλιρεζά Τζάχανμπακς αποχώρησε από τη Χέρενφεν και ο μάνατζέρ του τον πρότεινε εκ νέου στον Παναθηναϊκό. Ο Ιρανός εξτρέμ είχε φτάσει κοντά στο «τριφύλλι» το 2022.

Ο Αλιρεζά Τζάχανμπακς αποχώρησε από τη Χέρενφεν και ο μάνατζέρ του τον πρότεινε εκ νέου στον Παναθηναϊκό. Ο Ιρανός εξτρέμ είχε φτάσει κοντά στο «τριφύλλι» το 2022.


Ελεύθερος ο Τζάχανμπακς – Ξανά στα ραντάρ του Παναθηναϊκού

Ο Αλιρεζά Τζάχανμπακς μένει ελεύθερος από τη Χέρενφεν και το όνομά του επιστρέφει στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Ο 31χρονος Ιρανός εξτρέμ είχε φτάσει πολύ κοντά στο «τριφύλλι» τον Δεκέμβριο του 2022, με τη μεταγραφή του από τη Φέγενορντ να μην ολοκληρώνεται τότε.

Πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο εκπρόσωπός του, Αμίρ Χασέμι, τον έχει προτείνει ξανά σε ελληνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός.


Δεν ανανεώνει με τη Χέρενφεν – Τραυματισμός στο φινάλε της σεζόν

Ο Τζάχανμπακς δεν θα συνεχίσει στη Χέρενφεν, όπως επιβεβαίωσε και ο τεχνικός της ομάδας, Ρόμπιν Φέλντμαν. Ο διεθνής Ιρανός επιθετικός, που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν τον περασμένο Νοέμβριο, μετρά 19 συμμετοχές (16 ως βασικός), με απολογισμό 3 γκολ και 2 ασίστ. Λόγω τραυματισμού, ωστόσο, δεν θα είναι διαθέσιμος για τα τελευταία ματς του ολλανδικού πρωταθλήματος.


Ψάχνει ευρωπαϊκή πρόκληση ο Ιρανός εξτρέμ

Ο Τζάχανμπακς, που μετρά 92 συμμετοχές με την εθνική ομάδα του Ιράν και διαθέτει ολλανδικό διαβατήριο, επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα εκτός Ολλανδίας που συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το γεγονός αυτό διατηρεί τον Παναθηναϊκό – που έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο – εντός του κάδρου των πιθανών προορισμών του.


Θυμηθείτε: Το 2022 παραλίγο στον Παναθηναϊκό

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Τζάχανμπακς συνδέεται με τον Παναθηναϊκό. Τον Δεκέμβριο του 2022 είχε βρεθεί πολύ κοντά στη μετακίνησή του από τη Φέγενορντ στο «τριφύλλι», όπως είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος σε δηλώσεις του. Το φλερτ αναζωπυρώνεται, μένει να φανεί αν αυτή τη φορά θα προχωρήσει.

Διαβάστε επίσης

Back to top button