Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Α.Ο. Καμένα Βούρλα – Ποιοι απαρτίζουν τη διοίκηση της νέας εποχής
Την Κυριακή 1 Ιουνίου 2025 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου η συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Καμένα Βούρλα.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Α.Ο. Καμένα Βούρλα – Ποιοι απαρτίζουν τη διοίκηση της νέας εποχής
Την Κυριακή 1 Ιουνίου 2025 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου η συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Καμένα Βούρλα. Ο ιστορικός σύλλογος της Φθιώτιδας, που ιδρύθηκε το 1966, ξεκινά τη νέα αγωνιστική περίοδο με ανανεωμένο σχήμα, στοχεύοντας σε μια δυναμική παρουσία στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Α.Ο. Καμένα Βούρλα:
- Γιώργος Παπαδημητρίου – Πρόεδρος
- Κωνσταντίνος Τόκας – Αντιπρόεδρος
- Νικόλαος Τσιτίνης – Γενικός Γραμματέας
- Μαρία Ασημωτού – Ταμίας
- Ζάχος Κουτσαύτης – Γενικός Αρχηγός
- Γεώργιος Συμιανάκης – Δημόσιες Σχέσεις
- Αρντιάν Τόσκα – Έφορος Υλικού
- Λεονάρντο Μπεραμέο – Μέλος
- Νικόλαος Τσιμπούκας – Μέλος
Νέοι στόχοι και προοπτικές
Η νέα διοίκηση του Α.Ο. Καμένα Βούρλα έχει ήδη θέσει ως προτεραιότητα την αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας, τη στήριξη των ακαδημιών, αλλά και την ενίσχυση της παρουσίας του συλλόγου στην τοπική κοινωνία. Οι πρώτες κινήσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, με έμφαση στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.
Ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαδημητρίου και τα μέλη του νέου Δ.Σ. ευχαριστούν τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για τη στήριξή τους και καλούν όλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα, ενισχύοντας την προσπάθεια για μια πετυχημένη πορεία τη νέα χρονιά.