Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κοντά στην Ομόνοια ο Χατζηγιοβάνης – Επιστρέφει από Τουρκία και μετακομίζει στην Κύπρο

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ετοιμάζει… βαλίτσες για Λευκωσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην Ομόνοια!

Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ομόνοια Λευκωσίας φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ο 28χρονος Έλληνας εξτρέμ επέστρεψε στην Εγιούπσπορ μετά τη λήξη του δανεισμού του στον Αστέρα Aktor, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να παραμείνει στο τουρκικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες από κυπριακά Μέσα, ο Χατζηγιοβάνης βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ομόνοια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το περσινό καλοκαίρι η Ομόνοια είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως να υπάρξει συμφωνία. Έτσι, ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Εγιούπσπορ, για να ακολουθήσει ο δανεισμός του στον Αστέρα, όπου μέτρησε 18 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να διευκρινιστεί αν η μετακίνησή του στην Ομόνοια θα γίνει με τη μορφή δανεισμού ή με κανονική μεταγραφή, με τις επόμενες ημέρες να είναι κρίσιμες για την οριστική έκβαση της υπόθεσης.

Η μεταγραφή αυτή, αν ολοκληρωθεί, θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της Ομόνοιας, καθώς ο Χατζηγιοβάνης διαθέτει εμπειρία από Super League και διεθνές επίπεδο, ενώ βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία για να κάνει τη διαφορά στα κυπριακά γήπεδα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button