Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

🔚 Τέλος εποχής στον Μακεδονικό: Αποχώρησαν οι Αλμπέρτο Σιμόνι και Αλέξανδρος Ζαφειράκης

🔚 Τέλος εποχής στον Μακεδονικό για τους Σιμόνι και Ζαφειράκη! Ο πρώτος σκόρερ του Α’ ομίλου της SL2, Αλμπέρτο Σιμόνι (πρώην ΠΑΣ Λαμία), συνεχίζει στον Αστέρα Τρίπολης Β’. #Simoni #Makendonikos #LamiaFC #SL2 #Μεταγραφές #FootballNews

Σε δύο σημαντικές αποχωρήσεις προχώρησε ο Μακεδονικός, καθώς όπως ανακοίνωσε επίσημα, παρελθόν αποτελούν οι Αλμπέρτο Σιμόνι και Αλέξανδρος Ζαφειράκης.

⚽ Σιμόνι: Από Λαμία… ξανά στον Μακεδονικό και τώρα στον Αστέρα Τρίπολης Β’

Ο Αλμπέρτο Σιμόνι, που την περσινή σεζόν φόρεσε και τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία στη Super League, επιστρέφοντας στη συνέχεια στον Μακεδονικό, μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης Β’. Ο 28χρονος επιθετικός άφησε το στίγμα του στον Α’ όμιλο της Super League 2, καθώς τη σεζόν 2023-24 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, ενώ συνολικά με τη φανέλα του Μακεδονικού είχε 22 γκολ και 8 ασίστ σε 68 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

🔁 Τέλος και για τον Ζαφειράκη

Ο Αλέξανδρος Ζαφειράκης, 29 ετών, αποχωρεί επίσης μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας. Αγωνιζόμενος ως μεσοεπιθετικός, κατέγραψε 9 γκολ και 6 ασίστ σε 66 συμμετοχές, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας.

📜 Η ανακοίνωση του Μακεδονικού:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει τη μεταγραφή του Αλμπέρτο Σιμόνι στον Αστέρα Τρίπολης Β’ και την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Ζαφειράκη… Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Αλμπέρτο και τον Αλέξανδρο για την προσφορά τους στην “πράσινη” οικογένεια και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα!»

Διαβάστε επίσης

Back to top button