Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συγκινεί ο Βαγγέλης Ντελέκος με το πρώτο του μήνυμα μετά το χειρουργείο

🙏 Συγκινεί ο Βαγγέλης Ντελέκος με το πρώτο του μήνυμα μετά το χειρουργείο. Ο 36χρονος μέσος – που έχει φορέσει και τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία – ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό του και δηλώνει: «Θα φύγω από το γήπεδο όρθιος και δυνατός». 💙⚽ #Lamia #Football #Ντελέκος

Λίγες ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο φιλικό ανάμεσα στον Ταμυναϊκό και τον ΑΟ Καρύστου, ο Βαγγέλης Ντελέκος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, συγκινώντας τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Εύβοιας.

Ο 36χρονος μέσος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο φρόντισε να ευχαριστήσει όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του από την πρώτη στιγμή, με μια ανάρτηση που σκόρπισε μηνύματα συμπαράστασης.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Ντελέκου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου προπονητές, αντίπαλους παίκτες και ομάδες (μόνο για 90 λεπτά), φίλους για όλη τη στήριξή σας! Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στη δική μου ομάδα τον ΦΣ Ταμυναϊκός Αλιβερίου, τον Τάσο Κατσινόπουλο και τους συμπαίκτες μου, αλλά και στον πρόεδρο της ΑΟ Καρύστου κ. Παύλο Αλεξανδρή για όλη τη βοήθεια από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού μου, καθώς και τον γιατρό που με χειρούργησε, τον κ. Βόσσο! Ένα μόνο είναι σίγουρο, πως από το γήπεδο δε θα φύγω με την εικόνα του ασθενοφόρου αλλά όρθιος και δυνατός… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ».

Ο Ντελέκος έχει συνδέσει το όνομά του με σημαντικές στιγμές στο ποδόσφαιρο της Στερεάς Ελλάδας, ενώ στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, πριν συνεχίσει την πορεία του σε ομάδες της Εύβοιας, όπου και διακρίθηκε για την εμπειρία και την ποιότητά του.

Στο πλευρό του όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια

Η ανάρτηση του ποδοσφαιριστή προκάλεσε συγκίνηση και πλήθος σχολίων συμπαράστασης, με φίλους, συμπαίκτες αλλά και αντιπάλους να του εύχονται ταχεία ανάρρωση. Ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος να αφήσει πίσω του τη δύσκολη αυτή στιγμή και να επιστρέψει δυνατός στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button