Νέστορας Γκέκας: «Πάμε για την άνοδο – Η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας»
🧤 Ο Νέστορας Γκέκας μιλά για τη νέα σεζόν του ΑΟ Τρίκαλα: «Πάμε για την άνοδο – Η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας». 🔵⚪ #AOT #Trikala #Interview

Ο τερματοφύλακας του ΑΟ Τρίκαλα, Νέστορας Γκέκας, μίλησε στην αθλητική εκπομπή του «FM 100» για τη νέα σεζόν, τους στόχους της ομάδας, αλλά και για την προσωπική του πορεία.
Για τη νέα χρονιά και το τεχνικό επιτελείο
«Γίνεται εξαιρετική δουλειά στην ομάδα, τόσο από τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη όσο και από τον προπονητή τερματοφυλάκων, τον Ευριπίδη Βακουφτσή», τόνισε ο έμπειρος πορτιέρο.
Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα
«Έχουν έρθει πολλοί και ποιοτικοί παίκτες. Και έμπειροι και νέοι σε ηλικία, αφού υπάρχει και το ηλικιακό κριτήριο. Αυτό για μένα δεν παίζει κανένα ρόλο. Όσο μικρός κι αν είναι κάποιος, πρέπει να παίζει και αυτή είναι μία τάση που την βλέπουμε πλέον στα περισσότερα πρωταθλήματα».
Για τους στόχους της ομάδας
«Φέτος οι στόχοι είναι ξεκάθαροι και πάμε για την άνοδο. Θέλει πολύ προσπάθεια και διάρκεια γιατί θα παίξουμε τρεις φάσεις και χρειαζόμαστε στήριξη από τον κόσμο».
Για τη διοίκηση
«Η διοίκηση μέχρι στιγμής είναι συνεπέστατη και κοντά μας σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Τόσο ο κ. Καγιούλης όσο και ο κ. Σαμολαδάς, ο Ζήσης Κατσαντώνης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη είναι δίπλα μας καθημερινά. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που το καλοκαίρι αποφάσισα να συνεχίσω στην ομάδα, σε συνδυασμό με τον αγωνιστικό στόχο που τέθηκε».
Για την περσινή του παρουσία
«Είχα βοήθεια και από τους συμπαίκτες και είχα μία καλή χρονιά, βοηθώντας όσο μπορούσα περισσότερο την ομάδα».
Για το γηπεδικό ζήτημα
«Είναι κρίμα ομάδα με τέτοια ιστορία να ταλαιπωρείται με τον αγωνιστικό χώρο. Ας ελπίσουμε ότι με την επανασπορά που θα γίνει θα παίξουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο γήπεδό μας».
Ο Νέστορας Γκέκας, με τις δηλώσεις του, έδειξε την αποφασιστικότητα που υπάρχει στον ΑΟ Τρίκαλα, ώστε η ομάδα να διεκδικήσει δυναμικά την επιστροφή της στις υψηλότερες κατηγορίες.











