Ξεκίνησε εντυπωσιακά και με το δεξί το Καινούριο!
Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α' Φθιώτιδας, η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης υποδέχθηκε στο "Αλέξανδρος Παπαθανάσης" τον Α.Ο Καινούργιου.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α’ Φθιώτιδας, η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης υποδέχθηκε στο “Αλέξανδρος Παπαθανάσης” τον Α.Ο Καινούργιου.
Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μήτρου και Παπανδρέου, το Καινούργιο κέρδισε με 0-7 τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Το ματς:
Στο 3′ σέντρα από τα δεξιά του Συλαίου, ο Μήτρου μέσα στην περιοχή έκανε το πλασέ και έγραψε το 0-1.
Στο 4′ δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση του Μήτρου, ο Τσαδήμας έπεσε εντυπωσιακά και έδιωξε σε κορνερ.
Στο 11′ πάσα του Ρόγκα στον Συλλαίο στα δεξιά, αυτός πάτησε περιοχή έκανε το σουτ κερδίζοντας τον Τσαδήμα για το 0-2.
Στο 13′ εκτέλεση φάουλ του Γκούρλια η μπάλα φτάνει στον Μπουλούμπαση αυτός έκανε το γυριστό από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 17′ 0-3 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σχουλή από τα δεξιά, κεφαλιά του Παπανδρέου και 0-3.
Στο 22′ εκτέλεση φάουλ τους Μεϊμαντίνη στο δεύτερο δοκάρι βρέθηκε ο Αναγνώστου ο οποίος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 25′ λάθος απομάκρυνση του τερματοφύλακα της Θύελλας, ο Σχουλής πήρε την μπάλα και με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-4.
Στο 33′ ο Αναγνώστου κέρδισε το πέναλτι από τον Ρόγκα. Ο Γκούρλιας ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Γραββάνης του είπε όχι κρατώντας το 0-4.
Στο 35′ σουτ του Μπουλούμπαση από πλεονεκτική θέση ο Γραββάνης είπε και πάλι όχι κρατώντας το 0-4.
Στο 48′ εκτέλεση φάουλ του Γιαννέλη, κεφαλιά του Καΐλα η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 59′ ο Μήτρου κέρδισε πέναλτι από τον Γιαννέλη, ο ίδιος ο Μήτρου ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε απέναντι στον Τσαδήμα το 0-5.
Στο 63′ αλλαγή για το Καινούργιο, μέσα ο Γούλας στη θέση του Μήτρου.
Στο 64′ σέντρα σουτ του Συλλαίου από τα δεξιά με διπλή προσπάθεια ο Τσαδήμας μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 67′ ο Παπανδρέου έκανε προσωπική ενέργεια από τα αριστερά, πέρασε τρεις αντιπάλους και με πλασέ έκανε το 0-6.
Στο 69′ αλλαγή για τη Θύελλα, μέσα ο Κάντζαρης έξω ο Γκούρλιας και ο Λεπίδας εντός εκτός Γιαννέλης. Για το Καινούργιο μπήκε ο Ρηγανάς και βγήκε ο Συλλαίος.
Στο 71′ ο Αναγνώστου εκτέλεσε ένα φάουλ από μακρινή απόσταση αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 78′ Μπελούμπασης και Αναγνώστου εκτός για τη Θύελλα, εντός οι Καρβούνης και Βασιλάρης.
Στο 80′ αλλαγές για το Καινούργιο, εκτός οι Παπανδρέου, Ρόγκας και Βάγιας μέσα οι Μούλιος, Τσακανίκας και Γρίβας.
Στο 85′ εκτέλεση φάουλ του Σχουλή, η μπάλα έμεινε ζωντανή στη περιοχή της Θύελλας και ο Τσακανίκας με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Τσαδήμα για το 0-7.
Τελικό αποτέλεσμα 0-7.











