Γ' ΕθνικήΠοδόσφαιρο

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής

Δείτε τους διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ για τους αγώνες του Αστέρα Σταυρού και του ΠΑΣ Λαμία.

Η Λαμία ταξιδεύει στην Ηγουμενίτσα για την 13η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, με στόχο να συνεχίσει την καλή πορεία της στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 θέλει να επιβεβαιώσει την αγωνιστική του σταθερότητα απέναντι στον Θεσπρωτό, ο οποίος θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό του.

Το ματς θα διευθύνει ο Θεόδωρος Καραγιάννης (Άρτα), με βοηθούς τους Παναγιώτη Δανιά και Πέτρο Ραφαήλ Ντρελιά από την Αιτωλοακαρνανία. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτριος Γούκος (Ήπειρος).

Αστέρ Λιανοκλαδίου – ΑΕ Αναγέννηση Σχηματαρίου | 15:00 | Γήπεδο Σταυρού
Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής, η Αστέρ Λιανοκλαδίου υποδέχεται την ΑΕ Αναγέννηση Σχηματαρίου. Οι δύο ομάδες αναζητούν βαθμούς που θα τους δώσουν ώθηση στη μάχη της παραμονής και της ανόδου αντίστοιχα.

Διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτριος Μαργιόλας (Καρδίτσα), με βοηθούς τους Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο (Τρίκαλα) και Δημήτριο Κρύο (Καρίτσας), ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο Εμμανουήλ Σκούλας (Θεσσαλία).

Διαβάστε επίσης

Back to top button