Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ενδιαφέρεται για τον Ράστοντερ της Τουν ο Παναθηναϊκός»

Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού βρίσκεται σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports ο πρώτος σκόρερ της Τουν, Ελμίν Ράστοντερ.

Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού βρίσκεται σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports ο πρώτος σκόρερ της Τουν, Ελμίν Ράστοντερ.

Νέο όνομα στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, μεταφέρουν από τη Γερμανία! Όπως αναφέρει το Skysports, το «τριφύλλι» βρίσκεται ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του Ελβετού κεντρικού επιθετικού της πρωταθλήτριας Ελβετίας, Τουν!

Ο 24χρονος στράικερ, γεννημένος στη Βόρεια Μακεδονία, ήταν το πρώτο «κανόνι» της Τουν, σκοράροντας 15 γκολ και μοιράζοντας έξι ασίστ σε 34 ματς.

Οι συγκεκριμένες εμφανίσεις τον έβαλαν, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, στα ραντάρ του Παναθηναϊκού, αλλά και των Αμβούργου, Γκλάντμπαχ και Λιόν.

Ο 24χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2027 με την Τουν, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Γκρασχόπερς και Βαντούζ.

 

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button